Enää ei tarvitse murhata omia kavereita – Friday the 13th -pelin yksinpelisisällöstä julkaistiin ensimmäistä pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Enää ei tarvitse murhata omia kavereita – Friday the 13th -pelin yksinpelisisällöstä julkaistiin ensimmäistä pelikuvaa

12.02.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Gun Media on antanut viimein hieman esimakua Friday the 13th -peliin luvatusta yksinpelattavasta sisällöstä, joka annetaan pelaajille ilmaiseksi.

Ensimmäisellä julkistetulla videolla nähdään yksi pienimuotoinen skenaario, jossa pelaajan on määrä teurastaa Jasonilla autoa korjaavat Bugsyn ja Adamin. Videon perusteella tehtävät näyttäisivät tarjoavan pieniä haasteita, joissa ajoituksella ja suunnittelulle selviää mestauksesta huomaamatta.

Vaikka videolla ei saa kovin syvällistä kuvaa haasteiden lopullisesta laajuudesta ja mekaniikoista, lupaavat tekijät kuhunkin tehtävään olevan useita erilaisia tapoja läpäisylle. Studio toivoo myös lisäävän tulevaisuudessa pelimuotoon avattavia kohteita sekä uusia karttoja.

Yksinpelitilalle ei ole annettu vielä julkaisuaikataulua.

Friday the 13th on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

toivottavasti tästä tulisi hyvä. jotenkin en vaan tahdo uskoa. tuskin niillä on ollut intoa tai halua tehdä kokonaista sopivan pituista kampanjaa, veikkaan että tämä on lähinnä vain pikkubonari peliä pelaaville.

Nostoja