End of Dragons jatkaa verkkoroolipelisuosikkia – Guild Wars 2:n seuraava suurlaajennus esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

End of Dragons jatkaa verkkoroolipelisuosikkia – Guild Wars 2:n seuraava suurlaajennus esiteltiin

28.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Guild Wars, Guild Wars 2, End of Dragons, laajennus, ArenaNet, mmo, verkkopeli, verkkoroolipeli,

Yhdeksänvuotias verkkoroolipeli Guild Wars 2 vastaanottaa kolmannen suuremman laajennuksen helmikuussa 2022. Laajennus on End of Dragons, jota on uuden julkaisuikkunan myötä esitelty nyt myös tarkemmin tuoreen animaatiotrailerin ja ensimmäisten konkreettisempien yksityiskohtien merkeissä.

Pelin tarina jatkuu alkuperäisessä Guild Warsissa viimeksi nähdyllä Cantha-alueella, jossa uuden puuhasteltavan ohella tarjolle tuodaan muun muassa mahdollisuus kalastamiseen sekä matkustamiseen omaa pientä venettä hyödyntäen. Esittelynsä saa yhtälailla kaksi pelaajaa selkäänsä mahduttava Siege Turtle -taisteluratsu, uudet eliittiluokan erikoistumismahdollisuudet pelin eri hahmoluokille ja joukko tuoreita legendaarisia aseita.

Läheisemmin End of Dragonsin antiin voi tutustua oheisella First Look -lähetyksellä. Laajennukselle on omistettu nykyisin myös oma sen erikoisuuksia luetteleva kotisivunsa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja