Ender-lohikäärme uhkaa virallisessa Minecraft-elokuvassa – uusi ohjaaja asetettu ruoriin / Uutiset / pelaaja.fi

Ender-lohikäärme uhkaa virallisessa Minecraft-elokuvassa – uusi ohjaaja asetettu ruoriin

12.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Virallinen Minecraft-elokuva on saanut uuden ohjaajan taakseen, viihdelehti Variety-raportoi. Warner Brosin kerrotaan pestanneen hommaan viimeisimpänä Peter Sollettin, jonka tunnetuimpiin töihin tähän asti lukeutuu Nick & Norah - loputon soittolista.

Variety vaikuttaa saaneen samalla vihiä elokuvan asetelmasta. Sen mukaan leffa seuraa teinitytön ja tätä avustavan epätavanomaisista seikkailijoista koostuvan ryhmän pyrkimyksiä pelastaa maailma Ender-lohikäärmeeltä.

Ennen Sollettia elokuvan ohjaajaksi oli kiinnitetty Elämää Philadelphiassa -sarjasta tuttu Rob McElhenney, jonka kerrottiin kuitenkin siirtyneen sivuun aiemmin kesällä. McElhenneyn oli määrä olla myös mukana käsikirjoitusprojektissa yhdessä Jason Fuchsin kanssa, mutta heidän paikalle siirtyivät raporttien mukaan Aaron ja Adam Nee.

Vielä McElhenneyn kanssa elokuvaa tavoiteltiin ulos tämän vuoden kevääksi. Luonnollisestikaan se ei ole nyt tapahtumassa. Alunperin Minecraft-elokuvahanke laitettiin kunnollisemmin käyntiin jo vuonna 2014 Night at the Museum -ohjaaja Shawn Levyn kanssa. Levy oli yhdessä vaiheessa kiinnitetty myös Uncharted-leffaan, mutta päätyi jättämään myös sen taakseen hiljattain.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Oon just nyt ihan sairaan kännissä

Käyttäjän Pötkö kuva
Pötkö

"Ender Dragon" kääntyy virallisesti "Ääriliskoksi". Sama kuin Enderman kääntyy Ääreläiseksi, eikä "Ender-mieheksi". Jos leffa tulee, veikkaan että näillä suomennoksilla myös mennään.

Nostoja