Englannin kuningattarelle tarkoitettu kullattu Wii-konsoli päätyi huutokaupattavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Englannin kuningattarelle tarkoitettu kullattu Wii-konsoli päätyi huutokaupattavaksi

8.05.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3
englanti, kuningatar, wii, konsoli, kultainen

Englannin kuningattarelle tarkoitettu Wii-konsoli on päätynyt huutokaupattavaksi verkossa.

Julkaisija THQ valmistutti vuonna 2009 kullalla päällystetyn Wii-konsolin ohjaimineen markkinointitempauksena Big Family Games -minipelikokoelmalleen. Konsoli oli määrä toimittaa kuningattarelle, mutta Buckinghamin palatsi kieltäytyi vastaanottamasta laitetta lahjakäytäntöihinsä vedoten.

24 karaatin kullalla päällystetty konsoli ja ohjain jäivät vuonna 2012 konkurssiin menneen THQ:n jäämistöihin, josta se päätyi kehittäjälaitteistoihin erikoistuneen keräilijän käsiin. Lopulta konsoli päätyi huutokaupattavaksi Goldin-sivustolle, jossa laitteesta on tällä hetkellä tarjottu 2 500 dollarin hintaa. Huutokauppa kestää vielä parin viikon ajan 22. toukokuuta asti.

Laitteisto ei ole ihan priimakunnossa. Kuvauksen perusteella sekä konsolin että ohjaimen kultauksessa on tummentumia käsittelyn jäljiltä. Ohjaimen kultaus on myös lohkeillut aikojen saatossa. Pakkaus sisältää konsolin ja ohjaimen ohella sensoripalkin, tarvittavat johdot sekä Big Family Games -pelin.

Lähde: Goldin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

No eipä ihme ettei kelvannut, kun tuommoista shovelware-tuubaa on yritetty tukkia konsolin kyytipojaksi. Ja aatelistolla kultaa varmasti riittää jo ennestään. Ihan ehtana tavarana, eikä vaan halkeilevana kerroksena jonkun muovimötikän päällä =D.

THQn olisikin kannattanut eka tiedustella, voiko kuningasperhe edes vastaanottaa tämmöistä. Tai vaihtoehtoisesti, olisivat säästäneet koko tempauksen rahat jonkin huomattavasti paremman pelin kampanjointiin. Sillä tuon pelin saamat arvosanat olivat juurikin niin valjuja kuin sen kannen perusteella voi olettaa.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus mecha_no_maniac

...halkeilevana kerroksena jonkun muovimötikän päällä =D.
THQn olisikin kannattanut eka tiedustella, voiko kuningasperhe edes vastaanottaa tämmöistä.

Ehkä se olisi nostanut odotukset lahjasta liian korkeiksi, ja he eivät itsekään luottaneet esineen laatuun.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Erik H.

Ehkä se olisi nostanut odotukset lahjasta liian korkeiksi, ja he eivät itsekään luottaneet esineen laatuun.

Sitä suuremmalla syyllä koko idea olisi kannattanut lopulta nakata suoraan romukoppaan.

Noh, ainakin joku saa tästä vielä kiinnostavan kuriositeetin omaan kokoelmaansa. Kullatun mötikän pölyttymään hyllylle, sillä mistä vetoa ettei tämän seuraava(kaan) omistaja raaski sillä varsinaisesti pelata. Hyvä jos testaa, että syttyykö virtavalo ja pystyykö toi Wii yhä lukemaan levyjä.

Nostoja