Ennustus: GTA IV myy nopeammin kuin Halo 3 / Uutiset / pelaaja.fi

Ennustus: GTA IV myy nopeammin kuin Halo 3

8.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
59

Grand Theft Auto IV:n julkaisu lähenee. Analyytikot ennustavat sille kilvan toinen toistaan korkeampia myyntilukuja ja suurempia myyntiennätyksiä. Viimeisin veikkaaja, Mike Hickey, uskoo GTA IV:n myyvän 5,8 miljoonaa kappaletta pelkästään ensimmäisen viikon aikana. Tämä olisi melkein puolet enemmän kuin Halo 3:n ensimmäisen viikon myynti.

Grand Theft Auto IV julkaistaan 29. huhtikuuta PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: Spong

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eipä tule yltämään sorry. Ja miksi ? no gtan kaikki nähtiin jo gta3 tämä siis on gta3 paremilla graffoilla

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Julkaistaan 29. huhtikuuta, ei maaliskuuta ;)

Käyttäjän TripleX kuva
TripleX

Kyllähän se myy tuplasti enemmän koska alustojakin on enemmän... Verrataan pelkkä 360 gta myyntiä haloon niin eiköhän se halo vielä voiton vie!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olen ehdottomasti samaa mieltä siinä että GTA 4 = GTA 3 paremmilla graffoilla. Siinä missä myös Halo 3 on Quake paremilla graffoilla. Juuri tästä samaisesta syystä Halo ei ole hirveästi myynyt vai olenko käsittänyt väärin?
-A

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kyllä 4:ssa muutama parannus graffojen lisäksi on. Moninpeli varmaan tärkein.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV#Differences_from_previous_Grand_Theft_Auto_games

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kahdelle alustalle tuleva multisuperhyperjulkaisu, jota mediatkin ovat jo hehkuttaneet enemmän kuin runsaasti. Hei, minä pystyisin tekemään tuon saman arvion också, vaikka peli itsessään ei juuri vähempää voisi kiinnostaakaan!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja taas on järkeä verrata multia Only peliin :D Hyvä analyytikot, olette sieltä mistä nimennekin alkaa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No, eiköhän uusi GTA poikkea edeltäjistään ihan tarpeeksi. Luulenpa että pelin odotettu myynti laskisi juuri silloin jos hyväksi todettua konseptia ruvettaisiin liikaa muuttamaan. Ei sitä tarvitse joka kerta ruutia keksiä uudestaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Muistaakseni Grand Theft Auto: San Andreas möi jo ENNAKKOvarausten mukaan PELKÄSTÄÄN Iso-Britanniassa NELJÄ MILJOONAA KOPIOTA! That's a large number, guys.

Kun otetaan huomioon pelisarjan saama hyvä maine pelaajien keskuudessa, sekä joka uuden Pää-GTA:n julkaisun yhteydessä tehdyt myyntiennätykset, ennustaja-ukko voi osua oikeaan!

Tuol onlinessa 99%:sesti KAIKKI tietää GTA:n ja yleensä 99% pelaajista on sitä mieltä, että pelisarja on parasta mitä voi pelata, kun olen asiasta keskustellut. Joukossa on monen maan kansalaisia niin Norjasta Puolan ja Englannin kautta aina Jenkkilään.

Viel kun sais tietää, mitä kaksi uutta maata, jotka kohta pääsevät nautiskelemaan peleistä parhaasta, Saksa ja Australia ovat, kun ovat vähän matkaa pelanneet. Tulemme varmasti törmäämään heihin onlinessa nyt kun he saavat pelin ostaa. Ainoaksi ongelmaksi lähinnä saksalaisten kanssa tulee se, että kun siellä nämä TV-ohjelmat dubataan, enkuntaito on joko surkeaa tai TOSI surkeaa - enkä mä osaa saksaa ku pari sanaa. Se on ikävää, sillä kun saksalaiselle heittää vitsiä, se lähtee iloisena mukaan.

Tuo EI ole offtopikkia! Halusin kiinnittää huomionne siihen, että nyt AIVAN ensi kertaa GTA:lla on kaksi SUURTA markkina-aluetta valloitettavanaan. Saksa on Manner-Euroopan merkittävin pelien markkina-alue. Tämä näkyy myös onlinepeleissä, joissa heihin törmää usein. Australiasta en tiedä, mutta kaikki pienikokoiset aborikinaalitkin mukaan lukien sieltä löytyy miljoonia täysi-ikäisiä potentiaalisia GTA:n pelaajia.

Toistan vielä, että ennustaja-ukko voi hyvinkin olla oikeassa näiden faktojen valossa, arvoisat peliystäväni. Siis tällaane myä laitetaa tähä loppuu: :) O aiheellist'!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siis analyytikkon arviohan on ihan realistinen, eikä mitenkään kovin hehkutteleva edes..tuo luku on molempien alustojen yhteismyyntä arioiva ja jos sen puolittaa niin ollaan aka samoissa Halo3 myyntien kanssa, jos nyt oletetaan sen myyvän saman verran/ alusta.

Nostoja