Ensi kuussa videopelidokumentti yllättävältä kulttinäyttelijältä ja -ohjaajalta / Uutiset / pelaaja.fi

Ensi kuussa videopelidokumentti yllättävältä kulttinäyttelijältä ja -ohjaajalta

18.06.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
1

Zach Braff on suomalaisille kenties parhaiten tunnettu kulttimainetta nauttivan Tuho-osasto-komediasarjan tähtenä. Lapsenkasvoinen 39-vuotias mies on kuitenkin tehnyt myös kunnioitettavan uran elokuvien parissa, ja esimerkiksi vuonna 2004 julkaistu Garden State -elokuva nauttii sekin kulttimainetta joidenkin nuorten aikuisten keskuudessa.

Braff on kova videopelifani, ja nyt hän on ollut mukana tekemässä Video Games: The Movie -nimistä dokumenttia, jossa kerrataan videopelien historiaa.

Dokumentti julkaistaan heinäkuun 15. päivä, ja ainakin trailerin perusteilla se näyttää mielenkiintoiselta. Trailerin voit nähdä alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Käsitteleeköhän tämä filmi kuinka kattavasti videopelien värikästä historiaa, vai keskittyyköhän se pelkästään mainstreamiin unohtaen nichemmät genret ja alustat? Itseäni eivät juuri Halot ja Mass Effectit kiinnosta (vaikka ovathan nekin tärkeä osa videopelien historiaa), mutta 80-luvun marginaalisiksi jääneet kotitietokoneet herättävät mielenkiintoni jo pelkästään siksi, etten ole niistä koskaan kuullutkaan. Mutta ehkä nämä eivät elokuvan raaka-aineiksi taivu...