Ensi viikko on pippeleiden juhlaa – aina yhtä hämmentävä Genital Jousting päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Ensi viikko on pippeleiden juhlaa – aina yhtä hämmentävä Genital Jousting päivättiin

12.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Tammikuun 18. päivä on ilmeisesti hyvä ajankohta vetää vehkeet esille, sillä Genital Jousting saa tuolloin virallisen julkaisunsa.

Broforcen aiemmin tehneen Free Lives -studion hämmentävä bilepeli on ollut saatavilla early access -tuotteena marraskuusta 2016 lähtien. Tähän mennessä se on kustantanut viisi euroa, mutta nyt virallisen julkaisun jälkeen hintalapun on määrä kasvaa. Uutena asiana julkaisussa peliin sopii odottaa toki myös tarinatilaa.

Uutta traileria Genital Joustingista ei ikävä kyllä ole vielä julkaisun kunniaksi saatu. Koska pelistä saa parhaan käsityksen nimenomaan videomuodossa, on oheen liitetty vanhempi pätkä, joka esittelee muutamia Genital Joustingiin kesällä lisättyjä minipelejä. Sen katsomista voi tosin olla hyvä harkita pariin otteeseen, jos videota on pyörittämässä vähänkään julkisemmalla paikalla.

Lähde: Devolver Digital (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olisi kiva nähdä miten media ottaisi vastaan samanlailla naisen värkkiin perustuvan pelin.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus snaketus

Olisi kiva nähdä miten media ottaisi vastaan samanlailla naisen värkkiin perustuvan pelin.

Niin, piirretyistä värikkäistä pippeleistä ja pyllyistähän pitää pahastua enemmän entä lapsen näkösten isotissisten tyttöjen lemmikkinä pitämisestä ja kähmimisestä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Olisi kiva nähdä miten media ottaisi vastaan samanlailla naisen värkkiin perustuvan pelin.

No tekaisepas niin katsotaan mitkä on reaktiot. Minä ainakaan en keksisi naisten värkeistä samanlaista peliä kuin tämä on mutta jos sinulla kerran on ideoita niin ala vain ajamaan hommaa eteenpäin.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus
Lainaus zappah

[quote="snaketus"]Olisi kiva nähdä miten media ottaisi vastaan samanlailla naisen värkkiin perustuvan pelin.[/quote]No tekaisepas niin katsotaan mitkä on reaktiot. Minä ainakaan en keksisi naisten värkeistä samanlaista peliä kuin tämä on mutta jos sinulla kerran on ideoita niin ala vain ajamaan hommaa eteenpäin.

Siinä voisi olla naisen värkki, joka pakenisi näitä lihakimpaleita pimeässä diskovalojen välkkeessä. Radalle olisi piilotettuna siideripulloja, jotka nautittuaan osat kääntyisi ja naisen värkillä voisi ahmia sykkivät suonikkaat anusaukkoineen päivineen, ikään kuin pac man parhaina päivinään.