Ensi viikolla taas loikitaan – tässä silti jo Crash Bandicoot 4:n julkaisutraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Ensi viikolla taas loikitaan – tässä silti jo Crash Bandicoot 4:n julkaisutraileri

21.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Crash Bandicoot, It's about time, Crash Bandicoot 4, activision, traileri

Crash Bandicoot 4: It's About Timen julkaisutraileri on saapunut muistuttamaan tasoloikkasankarin ensiviikkoisesta paluusta.

Uudellakin videolla suurimman huomion vievät pelin eri ulottuvuuksiin sijoittuvat kentät joiden joukkoon mahtuu niin laavaluolia, lumisia vuoristoja kuin musikaalisia kaupunkejakin. Kukin pelattava hahmo saa myös paikkansa valokeilassa ja muuan vanha apurikin tekee paluun.

Crash Bandicoot 4 tuodaan sekä Xbox Onelle että PlayStation 4:lle 2. päivä lokakuuta. Pelin digitaalisesti ennakkotilanneet pääsevät jo käsiksi pelattavaan demoon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Uuden Crashin kunniaksi myös Cable Guys on julkaisemassa jälleen uuden ohjaintelineen. Niitä pystyy jo ennakkotilaamaan esim. Verkkokauppa. comista.

Olen hieman kahden vaiheilla, hankkisinko mieluummin tuon vaiko sen old school-variantin nykyisen Spyro-telineeni viereen. Toisaalta vanhalla Crashilla oli just ne vanhat kuteet ja alkuperäisille peleille uskollisempi anatomia... mutta sen ilme oli ihan jäätävän maaninen, jopa Crashin mittapuulla. Tällä puolestaan on paljon parempi ilme naamallaan, mutta nuo aavikkokettumaiset korvat aiheuttavat lievää nikotusta. Ainakin tämä versio seisoo (oletettavasti) kallo-salariin vievän lautan päällä, mikä on kieltämättä ihan siisti yksityiskohta.

Mutta juu, näytetyn ennakkomateriaalin (ja tekijätiimin) perusteella, on turvallista olettaa tämän olevan vähintään okei tapaus. Toivottavasti jopa erinomainen. Kohtahan se selviää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus mecha_no_maniac

Mutta juu, näytetyn ennakkomateriaalin (ja tekijätiimin) perusteella, on turvallista olettaa tämän olevan vähintään okei tapaus. Toivottavasti jopa erinomainen. Kohtahan se selviää.

Juu, vaikuttaa lupaavalta vaikka jossain vaiheessa en ollut erityisen innoissani. Viimeisimmät videot kuitenkin muutti mielen. Haastavia ja laadukkaita tasoloikkia ei liian usein ilmesty.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

ei jaksa tää kiinnostaa koska se ctr tulee pclle?

Nostoja