Ensi vuonna tunnelmoidaan Norjan kauneudessa – tältä näyttää Dreamfall-luojan uutuuspeli Draugen / Uutiset / pelaaja.fi

Ensi vuonna tunnelmoidaan Norjan kauneudessa – tältä näyttää Dreamfall-luojan uutuuspeli Draugen

13.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Dreamfall: Chaptersin tehnyt norjalaiskehittäjä Red Thread Games lähestyy loppusuoraa seuraavan luomuksensa Draugenin kanssa. Alunperin viisi vuotta sitten julkistetusta pelistä on julkaistu tällä viikolla kokonaan uusi kiusoitteluvideo ja joukko kuvamateriaalia yhdessä virallisen Steam-sivun kanssa.

Vielä vuosien kehityksen jälkeen Draugenista on muodostumassa ensimmäisestä persoonasta kuvattu mysteerien peittämä seikkailupeli. Se sijoittuu 1920-luvun Norjaan, jossa amerikkalaismatkaaja Edward Charles Harden koettaa etsiä kadonnutta siskoaan yhdessä holhokkinsa Lissien kanssa.

Pelin on käsikirjoittanut Dreamfall ja Secret Worldin eräänlainen isähahmo Ragnar Tørnquist. Hänen kynästään mukaan on ensihehkutusten perusteella saatu monenlaisia käänteitä, jotka koetaan hetki hetkeltä epäluotettavammaksi käyvän kertojan näkökulmasta.

Ensimmäisenä Dragen on tulossa pc:lle ensi vuoden aikana. Myöhempänä aikatauluna peliä ollaan tuomassa myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Ragnar Tørnquist on yksi eniten arvostamiani pelikirjoittajia, kilpailee ykköspallista Chris Avellonen kanssa. Tämä Draugen ei kyllä kovin kummoiselta vaikuta, vaan on turhan maanläheisen näköinen verrattuna aiempiin elämää suurempiin seikkailuihin. Positiivinen yllätys on silti erittäin mahdollinen ja jopa todennäköinen.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Ainiin tämähän on tulossa, olin ihan unohtanut. Mielenkiinnolla odotan millaisia mysteerejä Norjan kauniit maisemat pitää sisällään.

Nostoja