Ensikuvat julki! Tältä näyttää Mortal Kombatin paluu elokuvaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Ensikuvat julki! Tältä näyttää Mortal Kombatin paluu elokuvaksi

16.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Mortal Kombat, elokuva, Warner Bros., HBO Max,

Keväällä ensi-iltaan saapuva uusi Mortal Kombat -elokuva on näyttäytynyt ensimmäisten virallisten kuvien muodossa.

Ensiotokset esittelevät ennen kaikkia uudet tulkinnat monista klassikkohahmoista, kuten Sub-Zerosta, Liu Kangista, Kung Laosta, Kanosta ja Sonya Bladesta. Kokonaan uusi keskeinen hahmo Cole Young on hänkin päässyt mukaan kuvamaistiaisiin.

Kuvat tulivat ensimmäisenä julki Entertainment Weekly -julkaisun haastattelun myötä, jossa puhutaan myös jo muutamista juoniyksityiskohdista. Käsittelemissään asioissa elokuva ei esimerkiksi unohda Sub-Zeron ja Scorpionin pitkäaikasta kränää ja tietysti Colen voidaan hänenkin odottaa olevan muutakin kuin vain satunnainen MMA-taistelija.

Kokonaisuudessaan Entertainment Weeklyn haastattelun löytää tästä.

Ensimmäisten nähtäväksi Mortal Kombat -elokuva tuodaan ainakin Amerikassa 16. huhtikuuta, jolloin sen on määrä ilmestyä niin teattereihin kuin HBO Max -palveluun. Muita maita koskevat julkaisujärjestelyt odottavat vielä virallista varmistustaan.

Lähde: Mortal Kombat Movie (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ihan hyvä ensivaikutelma: kaikki hahmot ovat tunnistettavissa mutta eivät käytä naurettavia cosplay-asuja, kuten Mortal Kombat: Annihilationissa. Toivottavasti uskaltavat käyttää rohkeasti värejä myös lopullisessa versiossa eivätkä editoi kaikkea harmaan suodattimen läpi. Valitettavan usein nykyaikaiset taistelulajielokuvat ja esim. Mortal Kombat: Legacy -websarja yrittävät välittää synkkää teemaa vain rumilla värisuodattimilla.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Ei kiitos 95 vuoden elokuva riittää

Nostoja