Ensimmäinen pelikuvamaistiainen fanien tylyttämästä Metal Gear Survive -pelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäinen pelikuvamaistiainen fanien tylyttämästä Metal Gear Survive -pelistä

18.09.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
12
Metal Gear Survive

Konami on julkaissut Tokyo Game Show -tapahtuman yhteydessä ensimmäisen pelivideon Metal Gear -sarjan seuraavasta, Survive-lisänimeä kantavasta pelistä.

Metal Gear Survive loikkaa toiminnassaan madonreiän kautta vaihtoehtoiseen todellisuuteen. Useamman pelaajan yhteistyöhön painottuva räiskintä vaikuttaa videomaistiaisen perusteella hyvin paljon Metal Gear Solid V: The Phantom Painilta, joskin sotilaiden sijaan lahtauslistalle ovat päätyneet aina yhtä muodikkaat zombit. Konamin mukaan kyseessä ei silti ole puhdas räiskintä, vaan mukaan on saatu pitkäikäiselle sarjalle ominaista hiiviskelyä.

Metal Gear Survive julkaistaan ensi vuoden aikana pc:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. Sarjan luoja Hideo Kojima ei ole Konami-välirikon jälkeen mukana projektissa miehen työstäessä oman studionsa kanssa Death Stranding -peliä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Ei voisi näyttää epäkiinnostavammalta.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No näyttää sentään edes vähän paremmalta kun ekan trailerin perusteella vaikutti. Ei tuo nyt onneksi ihan puhdasta räiskintää ole et saattaahan tuosta nyt kavereiden kanssa jonkinlaista hauskaa irrotakkin muutamaksi illaksi.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Tämäkin voisi olla ihan pelattava, ellei noi viholliset näyttäisi noin tyhmiltä. Joku suunnittelija kyllä ansaitsisi kenkää.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Aika laimea esitys. Odotin Phantom Painiin jonkinlaisia co-op -tehtäviä kuin kuuta nousevaa,
mutta tämä zombie-roska ei jaksa kiinnostaa yhtään.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

Itse olen lojaali metal gear sarjalle. tää on niin turha ku olla ja voi ,metal gear is now death to me.tän tarkotus on kiusata kojimaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Tunna

Aika laimea esitys. Odotin Phantom Painiin jonkinlaisia co-op -tehtäviä kuin kuuta nousevaa,
mutta tämä zombie-roska ei jaksa kiinnostaa yhtään.

Tämä.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Ei tuo näytä yhtään hullummalta.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Sama mappi, pari uutta pelimekaniikkaa + idiottimaiset zombi vihut. Ei sytytä, ei sitten yhtään.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tajusin muuten yhden asian: Olen lakannut välittämästä peleistä, joiden kuuluisi ärsyttää. Tämä, uusin Paper Mario sekä Super Mario Run saavat tulla tai olla tulematta. Minun ei tarvitse sijoittaa niihin aikaani eikä rahaani. Sitä paitsi neljä viidestä ennakkoon varaamastani pelistä myöhästyy. Joten mitä tästä opimme - vähemmän crunchia on yhtä kuin parempia pelejä. Tai en minä vaan tiedä...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tämä nyt ehkä niin huonolta vaikuta mitä porukka antaa ymmärtää. Vähän on vain laiskaa kierrättää näin paljon Phantom Painista. Toisaalta se on hyväkin, sillä rautainen pelimekaniikka varmasti toimii tässäkin.

Isoin ongelma lienee se, että tämä vaikuttaa ihan liikaa siltä, että olisi voinut olla osa Metal Gear Onlinea. Olisin ehkä voinut pelata MGO:a vähän pidempään mikäli näin olisi ollut, nyt jäi vajaaseen kymmenen matsin kokeiluun.

Tätä en erillisenä pelinä tule ostamaan kun MGO:n maksullisena lisänäkin olisi varmaan jäänyt ostamatta. Varmasti tuon parissa olisi hetken viihtynyt mutta ei sen vertaa, että kannattaisi mitään maksaa. Ei varsinkaan sitä täyden pelin hintaa.

Nostoja