Ensimmäinen suuremman luokan korjauspäivitys saapui XCOM 2:een

Firaxis on julkaissut ensimmäisen suuremman päivityksen XCOM 2:een, joka pyrkii erityisesti sujuvoittamaan pelin suorituskykyä.

10.3.2016 19:25

XCOM 2 on saanut uuden suureksi kuvaillun päivityksen tänään torstaina.

Päivityksen keskeisin tavoite on ollut korjailla monia keskeisiä XCOM 2:n ongelmia, kuten varsinkin sen suorituskykyä. Tämän lisäksi se pyrkii myös sekä tasapainottamaan pelin järjestelmiä että myös sujuvoittamaan pelaamista. Mukaan peliin on ujutettu nyt esimerkiksi uusi Zip Mode -tila, joka nopeuttaa pelin animaatioita.

Kehittäjä Firaxis huomauttaa, että mikäli pelaajilla on käytössä XCOM 2 -modeja, täytyy peli päivityksen jälkeen käynnistää kahteen otteeseen ennen kuin ne toimivat oikein. Firaxis myös varoittaa, että vaikka pääosan modeista pitäisi toimia vielä päivityksen jälkeenkin, eivät kaikki modit välttämättä ole silti täysin yhteensopivia muutosten kanssa.

Tarkan listan kaikista päivityksen mukana saapuvista muutoksista voi katsastaa läpi XCOM 2:n kotisivuilta. Firaxis on tietysti myös lupaillut, ettei pelin päivittäminen jää tietenkään vielä tähän, vaan lisää mahdollisia viilauksia on luvassa lähikuukausina.

Ensi viikolla XCOM 2 on saamassa myös ensimmäisen annoksen lisäsisältöä.

Lisää luettavaa