Ensimmäinen Tomb Raider -elokuvan traileri tuo Lara Croftin taas valkokankaalle / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäinen Tomb Raider -elokuvan traileri tuo Lara Croftin taas valkokankaalle

20.09.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
23

Tulevasta Tomb Raider -elokuvasta on julkaistu ensimmäinen virallinen traileri, joka esittelee Alicia Vikanderin esittämän uudenlaisen Lara Croftin.

Crystal Dynamicsin tuoreimpiin Tomb Raider -peleihin perustuvassa elokuvassa nuori Lara Croft nähdään haaksirikkoutuvan mysteeriselle saarelle, jossa hän kohtaa trailerin perusteella monenlaisia vaaroja.

Trailerin perusteella toiminta näyttäisi olevan lisäksi paljon vakavampaa kuin Angelina Jolien tähdittämissä elokuvissa, minkä lisäksi viitteitä juuri pelisarjan viimeisimpiin osiin esitellään trailerilla paljolti.

Vikanderin ohella elokuvan rooleissa nähdään muun muassa Dominic West Lara Croftin isänä, Walton Goggins samaisella saarella olevana pahiksena sekä Daniel Wu Croftia saarelle auttavana kapteenina.

Elokuvan ohjaa Roar Uthaug.

Tomb Raider saapuu teattereihin maaliskuussa 2018.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

1:19 Andrew Lincoln mukana myös?

Vaikka ihan vakavalla naamalla ovat vissiin tehneet, jotenkin vaan vaikuttaa vaan tosi tylsältä leffalta.
Tuskin sitä pahinta pelileffaosastoa kuitenkaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä ei ole trailerin perusteella kaukana Residen Evil -leffoista. Lähdemateriaali on onneksi vähemmän ylilyötyä niin sen vuoksi voi olla ihan katsottava. Sellainen kerran katsottava, joka unohtuu varmasti äkkiä. Eniten ärsyttää se että on pakko olla sitä toimintaa niin älyttömästi kun elokuvissa nimenomaan se toinen puoli toimisi paremmin mysteereineen sun muineen. Peleihinkin otan mieluusti vastaan enemmän puzzleja kuin jatkuvia taistelualueita ruohikoineen ja polven korkuisine suojineen.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Tää tulee oleen jo näkemättä paska. Käyttäis rahansa vaikka pornoon.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kuka elokuvan henkilöistä on kuvassa?

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Vaikuttaa kyllä ihan kivalta toiminta pätkältä. Ei mikään Hollywoodia mullistava, mutta ihan jees.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ei ainakaan voi syyttää lähdemateriaalin sivuuttamisesta. Toimintakohtausten täydellinen kopiointi peleistä kielii siitä, että elokuva on suunnattu vain ja ainoastaan pelaaville teinipojille.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Poliisitapaus

Ei ainakaan voi syyttää lähdemateriaalin sivuuttamisesta. Toimintakohtausten täydellinen kopiointi peleistä kielii siitä, että elokuva on suunnattu vain ja ainoastaan pelaaville teinipojille.

Peli vain oli alle 18 vuotiailta kielletty >.<

http://www.askaboutgames.com/wp-content/uploads/2016/01/maxresdefault.jpg

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus käyttäjältä zappah

Eniten ärsyttää se että on pakko olla sitä toimintaa niin älyttömästi kun elokuvissa nimenomaan se toinen puoli toimisi paremmin mysteereineen sun muineen.

Yleensä jenkki-trailerit tukotetaan täyteen toimintaa, sillä muuten jenkki-yleisö ei käy elokuvaa katsomassa. Eli pakosti tämäkään traileri ei kerro kaikkea elokuvasta. Tosin veikkaan että toimintaa tulee silti olemaan paljon.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Ihan siistejä toimintashotteja. CGI näyttää vaan vähän peruskamalta ja ei ihan hirveästi käytännöllisiä efektejä käytetty. Traileri toki aina traileri. Moni traileri saa lähdemateriaalin usein näyttämään ihan sekunda toimintakamalta. Liekö kuinka paljon budjettia sitten erikoistehosteiden tekoon ja muuhun ollut.

Nollassa odotukset. Jos arvostelut pyörii siinä seiskan kohdalla tai ylöspäin niin tämän lystin katsastamisesta voisi maksaa.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Voisi joskus tehdä jostain pelistä ihka oikean elokuvan vaikka se tarkoittaisi vapauksien ottamista alkuperäismateriaaliin nähden sen tavallisen löyhästi yhteen käsikirjoitetun pelien välianimaatiosta tehdyn oikeilla näyttelijöillä näytellyn koosteen sijaan.

Jos tällä kertaa on päätetty ihan oikeasti yrittää, niin voi olla hyväkin, mutta pelielokuvien yleisen tason huomioon ottaen en hirveitä odota. Pakkohan se joskus on pelielokuvienkin onnistua, edes yksi, vaikka vahingossa, en ole tosin vielä katsonut Warcraftia.