Ensimmäinen uuden sukupolven WWE-painipeli viivästyy – ulos GTA V:n rinnalla / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäinen uuden sukupolven WWE-painipeli viivästyy – ulos GTA V:n rinnalla

16.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

2K Gamesin ensimmäinen uuden sukupolven painipeli WWE 2K15 ei ehdikään kauppoihin odotetun aikataulun mukaisesti. Julkaisijan mukaan niin PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin kehä otetaankin haltuun Euroopassa vasta marraskuun 21. päivä, kun vanhalla sukupolvella pelataan jo 31. päivä lokakuuta.

Viivästystä perustellaan uuden sukupolven versioille annetulla lisäkehitysajalla. Sen avulla 2K Games vakuuttelee, että kehittäjät Yuke's ja Visual Concept voivat toimittaa maailmaan pelin, joka vastaa pelaajien odotuksia.

Viivästyksen myötä marraskuusta on tulossa erittäin mielenkiintoista aikaa 2K Gamesin emoyhtiö Take-Twolle. 18. marraskuuta julkaisunsa ovat saamassa nimittäin myös Grand Theft Auto V:n Xbox One- ja PlayStation 4 -versiot.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hyvä juttu. On ollut huhuja että pelissä olisi vielä hiomista kun ovat olleet aika hiljaa ja videoita ei ole paljon julkaistu. Hyvä vaan että saavat hioa lisää.

Tässä last-gen sreenshotteja(näyttää ihan samalta kuin 2K14):
http://forums.2k.com/showthread.php?716766-NEW-Official-Last-Gen-Screenshots-From-Amazon-com!!!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hieno homma jos peli todella halutaan tehdä valmiiksi ennen julkaisua, mutta sitten taas ärsyttää sen takia, kun tätä kovasti odottelen. Tämäkin voisi pikkuhiljaa alkaa valumaan myös PC:lle, mutta onpahan yksi syy lisää itseasiassa omistaa konsoli vielä 2014.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Damn. Yks odotetuimmista peleistä itelle.. No jaksaa sitä kai pari viikkoo lisää oottaa.