Ensimmäinen virallinen PUBG-kilpaurheiluturnaus järjestetään kesällä – palkintopottina 2 miljoonaa dollaria

PUBG Corp. järjestää kesällä ensimmäisen virallisen kilpaurheiluturnauksensa, The PUBG Invitational 2018:n.

24.4.2018 11:45

PUBG Corp. on ilmoittanut järjestävänsä ensimmäisen virallisen PlayerUnknown’s Battelgrounds -kilpaurheiluturnauksensa. The PUBG Invitational 2018 -nimellä kulkeva tapahtuma asettaa vastakkain 20 ammattilaistiimiä mittelemään 2 miljoonan dollarin palkintopotista.

Varsinainen turnaus järjestetään Berliinissä 25.-29. heinäkuuta, ja mukaan hamuavat joukkueet voivat osallistua paikallisiin karsintaturnauksiin niin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa kuin Aasiassakin. Tarkempia yksityiskohtia turnauksen etenemisprosessista ja tapahtumapaikoista julkistetaan myöhemmin, mutta turnauksessa on omat mestaruutensa niin ensimmäisen kuin kolmannen persoonan kuvakulmasta pelaaville joukkueille.

PUBG Corpilla onkin ollut suuri halu puskea megahitiksi osoittautunutta peliään yhä laajemmalle yleisölle. Yhtiön toimitusjohtajan Changhan Kimin mukaan studio on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että PUBGista kasvaisi isompi nimi kilpaurheilupiireissä.

The PUBG Invitational 2018 on käytännössä jo toinen huomattava PUBG-turnaus vuoden sisään, joskin kyseessä on ensimmäinen PUBG Corpin itsensä virallisesti järjestämä tapahtuma. Viime vuoden Gamescom-pelimessujen yhteydessä nähtiin Gamescom PlayerUnknown’s Battlegrounds Invitational -turnaus, jossa Cloud9, Team Liquid, Team Solomid ja Luminosity Gaming kilpailivat 350 000 dollarin palkintopotista.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa