Ensimmäisen Command & Conquerin ja Red Alertin paluu vahvistui – alkuperäiset kehittäjät mukana auttamassa / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäisen Command & Conquerin ja Red Alertin paluu vahvistui – alkuperäiset kehittäjät mukana auttamassa

14.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Electronic Arts on vahvistanut kaksin kappalein remasteroituja versioita klassisista Command & Conquer -peleistä. Valmisteille yhtiössä on otettu sekä ensimmäiseen sarjan osaan pohjautuva Command & Conquer Remastered että Command & Conquer: Red Alert Remastered, joka ehostaa yhtälailla alkuperäisen Red Alert -pelin nykypäivään laajennuksineen kaikkineen ilman mikromaksuja.

Mitä ilmeisemmin pelit on tarkoitus julkaista osana yhtä kokoelmapakettia.

Avuksi hankkeeseen EA on pestannut sekä Lemon Sky- että Petroglyph-studiot. Lemon Sky on vastuussa erityisesti pelien päivittämisessä 4K-muotoon. Petroglyph on vuorostaan mukana varmistamassa, että Command & Conquerin alkuperäinen pelillinen terä pysyy mukana käännöstyössä. Studio koostuu nimittäin monista sarjan luoneen Westwood Studiosin veteraaneista.

Mitenkään välittömästi remasterointeja ei kannata odottaa sentään saataville. EA ilmaisi vasta kuukausi sitten ylipäätänsä pohtivansa remasterointien tekoa, joten hankkeet ovat vielä lähtökuopissa. Mitään julkaisuajankohtaa niille ei ole osattu antaa. EA kuitenkin lupaa, että yhteisö saa sekin vielä mahdollisuuden vaikuttaa projektien kulkuun.

Lähde: Reddit/EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Hienoa nähdä että nämä rts genren vanhukset kuten juuri Command & Conquer ja warcraft saavat näitä remastereita jos nyt onnistuisivat niin saataisiin uusiakin pelejä.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Ite olisin toivonu Red Alert 2 remastered :(

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus taistelujake

Hienoa nähdä että nämä rts genren vanhukset kuten juuri Command & Conquer ja warcraft saavat näitä remastereita jos nyt onnistuisivat niin saataisiin uusiakin pelejä.

Niinpä...ja vaikka Age of Empires Definitive Edition nyt ei kummoinen ollut, niin hienoa että sitäkin sarjaa ollaan nyt tosissaan herättämäsä henkiin.

Toivoa sopii että näiden WC3 ja C&C remasteroitujen versioiden suosion myötä voitaiisin tulevaisuudessa nähdä näille pelisarjoille todellista jatkoa....

Tosin EA:n kykyihin luoda uusi, loistava C&C peli en usko ja Warcraft IV:n esteenäkin on edelleen se hiton MMO ja mitä se on lorelle tehnyt. Kun vielä Chris Metzen ja Rob Pardo (jotka olivat kaksi avain henkilöä Warcraft III:n takana) ovat jättäneet Blizzardin taakseen (paitsi Metzen Thrallin ääninäyttelijänä), niin hieman kyllä epäilyttää senkin puolesta saataisiinko sieltä läheskään yhtä hyvää peliä enää ulos.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Gta IV

Ite olisin toivonu Red Alert 2 remastered :(

Itsellä vanhin C&C-peli jota olen pelannut on nimenomaan tuo RA2 ja pelkästä nostalgiasta haluaisin vain päästä sen remasteriin käsiksi.