Ensimmäisen maailmansodan peliseikkailu 11-11: Memories Retold päivättiin – Elijah Wood ja Sebastian Koch mukana menossa

Marraskuussa tarinoidaan taas ensimmäisen maailmansodan merkeissä Elijah Woodin ja Sebastian Kochin tähdittämässä 11-11: Memories Retoldissa.

6.6.2018 21:10

Bandai Namcon seikkailupeli 11-11: Memories Retold on saanut julkaisuajankohdan. Ranskalaispelitalo DigixArtin ja brittiläisen vaha-animaatioyhtiö Aardmanin kehittämä luomus tuodaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle marraskuun 9. päivä.

Julkaisupäivä ole myöskään jäänyt ainoaksi peliä koskevaksi julkistukseksi tällä viikolla. Memories Retoldin näyttelijäkaartiin on mahtunut mukaan nimittäin maineikkaita nimiä. Sen päähenkilöistä kanadalaisamerikkalaista valokuvaajaa esittää Elijah Wood (Taru sormusten herrasta, Tahraton mieli), kun taas saksalaisinsinööri Kurtina kuullaan Sebastian Kochia (Vakoojien silta, Muiden elämä).

11-11: Memories Retold sijoittuu ensimmäiseen maailmansotaan, jossa se käy sotaa läpi kahden eri päähenkilönsä näkökulmasta. Ohessa sen kaksi uusinta videota, jossa näkyvillä on hieman pelikuvaa ja runsaasti tunnelmointia.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa