Ensimmäiset God of War 3 -kuvat täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäiset God of War 3 -kuvat täällä

13.02.2009 // Kirjoittanut: Riot
163

God of War 3 on kehitteillä PlayStation 3:lle Sonyn Santa Monica studion hoteissa, joka on vastannut sarjasta alun alkaenkin. Kratoksen PlayStation 3 -debyyttiä on kehitelty noin kahden vuoden ajan. Käydessäni kehitysstudiolla vuoden 2006 syksyllä, osa ohjelmointitiimistä työskenteli jo tulevan pelin vaatiman PS3-teknologian parissa.


Tsekkaa pelin traileri tästä (160mt, MP4)
.

Lehdistötiedote kertoo seuraavaa:

Päästäkseen Olympus-vuoren huipulle suorittamaan kostonsa hänen täytyy liikkua titaanin selässä joka on niin valtava, että se voisi rutistaa Vapaudenpatsaan kämmeneensä.

Kreikkalaisen mytologian olennot eivät enää ole pelkkiä Kratoksen väkivaltaisesti purkautuvan stressin kohteita. Nyt Kratos voi käyttää niitä myös ratsuina, joilla voi voi päästä salaisiin paikkoihin ja tuhota kaiken eteentulevan.

Kratos löytää kostoretkellään uusia tappavia aseita kuten Cestukset, jotka ovat pari voimakasta metallihanskaa sekä muita brutaaleja sodanvälineitä joiden avulla hän oppii uusia tapoja kurittaa vihollisiaan.

God of War 3 ilmestyy todennäköisesti joulun kynnyksellä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Iskee ainakin minuun.Kyllä tämä on varmasti hankittavien listalla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

seuraava pelin jonka ostan : D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

The bloom kills my eyes

Käyttäjän GameAddict kuva
GameAddict

Oon sanaton, sairaan upeeta. Yksi plegen varmasti näyttävimmistä peleistä. Ei malttais oottaa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näyttää ihan kakkoselta. Luvattiin että tämä näyttäisi todella hienolta. Odotin enemmän graafisesti. Kuitenkin jos peli on aiempien kaltainen niin hyvää tulee.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kuulin joskus huhua - kyllä HUHUA - että peli nähtäisiin mitä ilmeisemmin ensi vuoden maaliskuussa, mutta tokihan olisi hienoa, jos Kratos nähtäisiin jo jouluna.

Mitä kuviin tulee, niin pelissä ilmeisesti tulee hauskoja hetkiä Kratoksen ilmeitä bongaillessa. Muuten kyllä valtaisa kiillon määrä käy aika pahasti silmiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikös sitä hypetetty että GoW3 ois kuin iteraktiivinen maalaus ja mitään tällästä ei oo ikinä nähty? Onhan toi hienon näkönen, muttei ehkä ihan kaiken hypen arvonen.

Käyttäjän NordicGamer kuva
NordicGamer

No eihän se niin mullistavaa grafiikka ollut :/

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali

Mitä vitt..., että näyttää U.P.E.A.L.T.A. Tässä hyvät naiset ja herrat näemme Ps3:n joutsenlaulun, aivan kuten aikaisemmat olivat Ps2:lla. Aivan ehodottomasti pakko ostos!!!

Käyttäjän NordicGamer kuva
NordicGamer

tai, no onhan se :)

Nostoja