Ensimmäiset kuvat Dead Rising -pelien uusioversioista – myös käännöksistä vastaavat studiot selvillä / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäiset kuvat Dead Rising -pelien uusioversioista – myös käännöksistä vastaavat studiot selvillä

26.07.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
6
Dead Rising 2

Capcom paljasti viime viikolla tuovansa Dead Rising -sarjaansa uudelle raudalle peräti kolmen eri pelin voimin. Nyt Dead Risingin, Dead Rising 2:n sekä Dead Rising 2: Off the Recordin kehittäjästudiot ovat selvillä.

Alkuperäinen, vuonna 2006 julkaistu Dead Rising marssittaa massiiviset zombiarmeijat PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle puolalaisen QLOC-studion toimesta. QLOC:n aiemmista meriiteistä löytyy esimerkiksi nykyisen konsolisukupolven versiot DmC: Devil May Cry -seikkailusta.

PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle ilmestyvien Dead Rising 2:n ja Dead Rising 2: Off the Recordin uusioversioista taas vastaa Mercenary Technologies. Studio on aiemmin remasteroinut God of War 3:n PlayStation 4:lle ja Resident Evil 5:n PC:lle.

Dead Rising -pelien uusien tulemisten julkaisupäivämäärä on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta lisää tietoja kuultaneen Capcomin puolelta piakkoin.

Xbox Onelle ja PC:lle vuoden yksinoikeuden turvin ilmestyvä Dead Rising 4 julkaistaan joulukuussa.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wookie kuva
Wookie

Onko nuo kuvat todella jostain remaster versiosta?? Ja jos on niin tuon täytyy olla historia laiskimpia remaster-rahastus yrityksiä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Wookie

Onko nuo kuvat todella jostain remaster versiosta?? Ja jos on niin tuon täytyy olla historia laiskimpia remaster-rahastus yrityksiä.

Ihan yhtä laiskaa kuin 99% näistä tämän genin remastereista vai peräti 100%.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Ainoa hyvä asia mikä tästä näyttää tulevan on että tämän myötä kaikki Dead Rising -pelit on pelattavissa PC:llä mikä kelpaa vallan mainiosti. QLOC käänsi myös Dragon's Dogman PC:lle joten hyvää porttia odotellaan :)

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Odotan edelleen tietoa että remasteroidaanko (eli julkaistaanko uusille laitteille) myös Case zero ja case west.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Siis tässä on parempi resoluutio ja ehkä fps. Sama kuin noissa noiden yritysten muissakin remasteroinneissa.

Käyttäjän pikkis-95 kuva
pikkis-95

dead rising 2 ja OTR on hauskoja pelejä ekaa en ole pelannut sillä en omista xboxia jos julkaistaan levyllä niin tulee tämä "trilogia" ostettua

Nostoja