Puolalainen pelistudio The Astronauts on julkaissut ensimmäiset kuvat ensimmäisestä pelistään The Vanishing of Ethan Carter. Kyseessä on tarinavetoinen pc-peli, jota tekijät kuvailevat oudoksi fiktiiviseksi kauhupeliksi.

The Vanishing of Ethan Carterin päähahmo on okkultismietsivä, joka jäljittää rajuissa olosuhteissa kadonnutta poikaa. Pelaaminen tapahtuu ensimmäisen persoonan näkökulmasta, ja tehtävänä on tutkia ympäristöä ja etsiä johtolankoja.

Toimintaa pelissä ei ole lainkaan, vaan tekijät kertovat panostavansa psykologiseen puoleen. Monitasoinen ja koukuttava tarinankerronta on The Astronautsin mukaan pelin perimmäinen pyrkimys. Pelaajan halutaan uppoutuvan tapahtumiin ja pelimaailmaan.

The Astronauts on kahdeksanhenkinen pelistudio, jonka Adrian Chmielarz, Andrzej Poznanski ja Michal Kosieradzki perustivat vuonna 2012. Aiemmin nämä kolme herraa perustivat muun muassa Bulletstormin työstäneen People Can Fly -studion.

The Vanishing of Ethan Carter tullaan julkaisemaan pc:lle, ja tiimi kertoi olevansa toiveikas myös uuden sukupolven konsolikäännöksestä.

Lähde: Gamespot

Lisää luettavaa