Ensimmäiset NHL 15 -arviot julki - Murskakritiikkiä ja suurin takapakki vuosiin? / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäiset NHL 15 -arviot julki - Murskakritiikkiä ja suurin takapakki vuosiin?

10.09.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
16

Uuden konsolisukupolven NHL 15 -pelin ensimmäiset arviot on julkaistu. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että NHL 15 ei ole aivan yhtä onnistunut kuin pelisarjan edelliset osat. 

Tällä hetkellä pelin  Xbox One -version Metacritic-keskiarvo on 68 pistettä sadasta. PlayStation 4-version Metacritic-keskiarvo on tätäkin heikompi, ja tällä hetkellä PS4-version keskiarvo on 60 pistettä sadasta mahdollisesta.

Arvioiden mukaan itse peli on pysynyt melko samanlaisena kuin edellisinä vuosina. Siitä on kuitenkin karsittu pelitiloja pois raskaalla kädellä, ja tämä on ollut myrkkyä monille arvostelijoille. Peliin on onneksi lähikuukausien aikana tulossa hieman lisäsisältöä pahimpia pettymyksiä kompensoimaan.

Tässä kuussa EA on kertonut laajentavansa peliä Playoff-pelitilalla. Playoff-pelitilassa pelaajat voivat muodostaa omia 16 joukkueesta koostuvia offline-turnauksia. Lokakuussa peliin on tulossa nettipelitila, jossa jokainen jäällä luisteleva kenttäpelaaja voi olla yksittäisen ihmisen ohjauksessa. Myös NHL-varaustilaisuus ympätään mukaan GM-pelitilaan.

NHL 15 ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle sekä Xbox 360:lle huomenna.

Pelaajan toimitukseen ei NHL 15 -kopiota ole vielä saapunut. NHL 15 -arvio nähdään seuraavassa Pelaajan numerossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Ei se mitään. Minulla on aikaa odottaa kunnolla tehtyä NHL -peliä. Ehkä sitten seuraava osa osoittautuu ostamisen arvoiseksi.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Lähteet metacritic-keskiarvoihin olisi olleet vielä erittäin toivotut uutiseen, mutta kaipa ne voi itsekin käydä katsomassa. Ei kovin mallikkaasti aloittanut NHL tällä sukupolvella taipalettaan, mutta aikaahan on parantaa vielä vaikka kuinka.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Omasta mielestä paras NHL peli vuosiin :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Arvioiden mukaan itse peli on pysynyt melko samanlaisena kuin edellisinä vuosina. Siitä on kuitenkin karsittu pelitiloja pois raskaalla kädellä"

Siinähän se vastaus miksi huonot arvostelut, ei vaikuta omaan ostopäätökseeni mitenkään. Sillä nautin itse pelin pelaamisesta enkä kymmenen eri tilan pelaamisesta, mennyt aina kaikki muut tilat hukkaan itsellä paitsi BE A GM.
Tietysti joillekin ne muut tilat voi olla tärkeitäkin ja joillekin jopa metacritic keskiarvot vaikuttaa ostopäätöksiin. Kuten aikaisemminkin sanoin täällä, vaikuttaa nämä "uuden" sukupolven ensimmiäset urheilut olevan raakileita, että saadaan sitten ensi vuonna lisätä "uutta" tai sitten kehitysaika loppui kesken oikeasti, tiedä sitä mikä oikea syy on.

Toki olisi ollut hienoa, että niin tässä, kuin UFC:ssa olisi ollut muutakin ympärillä kuin runko, mutta minulla edellinen UFC-peli oli vuodelta 2009 ja änäri mallia 13. Ei tunnu liian pahalta päivittää.

Käyttäjän mpp kuva
mpp

"Arvioiden mukaan itse peli on pysynyt melko samanlaisena kuin edellisinä vuosina."
Tästä syystä ei minulta uudempaa kuin NHL 07 löydy.

Käyttäjän xeemelio kuva
xeemelio

Nettipeli ja Be a GM riittää mulle, en aio peru tilaustani. Viime änäristä onkin jo aikaa, muuten voisi olla toinen ääni kellossa.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Eipä tarvi tänäkään vuonna hommata.

Käyttäjän Costeri kuva
Costeri

Draftin ku saavat Be a GM:ään ja mahdollisuus skipata seuraavaan vaihtoon Be a Prossa niin meikä pärjää jonkun aikaa :)

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

"Arvioiden mukaan itse peli on pysynyt melko samanlaisena kuin edellisinä vuosina."
Millä tavalla muka lätkäpelin pitäs muuttua? Vaihtaa automaattiaseet mailojen tilalle? Tehdä pelaajista alastomia? Kylläh se pelikin muuttuisi jos lajikin muuttuisi

Käyttäjän _mela_ kuva
_mela_

pelattavuus ainakin demossa on perhanan hyvä omasta mielestäni! ja itseäni kiinnostaa oikeestaan vaan HuT ja Be a GM. tosin HuTissa ei kuulema enää ole offline turnauksia ja Be a GM modessa ei itse voi draftaa pelaajia.. aika perseestä ;/

Nostoja