Ensimmäiset Rock Band -kipaleet julki - toteutuivatko toiveesi? / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäiset Rock Band -kipaleet julki - toteutuivatko toiveesi?

17.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Ensimmäiset Rock Band -kipaleet julki - toteutuivatko toiveesi?

Loppuvuodesta tuloaan tekevä Rock Band 4 seuraa aivan kilpailijansa Guitar Hero Liven kannoilla kappalejulkistuksiensa kanssa.

Peliä kehittävä Harmonix on paljastanut pelisivusto IGN:n kautta uuden pelin kuusi ensimmäistä kappalevalintaa, jotka kuuluvat seuraavasti:

  • Avenged Sevenfold - "Hail to the King"
  • Fleetwood Mac - "You Make Loving Fun"
  • Jack White - "Lazaretto"
  • The Killers - "Somebody Told Me"
  • Spin Doctors - "Little Miss Can't Be Wrong"
  • The Who - "The Seeker"

 

Studio kartoitti pelaajien toiveita pelin musiikin varalle alkukeväästä, mutta ei kertonut, perustuvatko tuoreet valinnat yleisösuosioon. Vaikka ensimmäinen satsi kappaleita ei omia kuulohermoja hivelisikään, paniikkiin ei ole syytä, sillä Harmonix etsii parhaillaan sopivinta tapaa tukea myös aiempien Rock Bandien musiikkikirjastoja uudessa pelissään.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus

Studio kartoitti pelaajien toiveita pelin musiikin varalle alkukeväästä, mutta ei kertonut, perustuvatko tuoreet valinnat yleisösuosioon.

Ainakin tuo Hail to the king on ehdottomasti kysytyimpiä biisejä peliin. Muista kappaleista en tiedä, mutta se ei todellakaan ole yksinkertaista saada biisejä kaikilta artisteilta. Joskus artisti ei halua (kuten Led Zeppelin), joskus bändillä on soppareita, jotka estävät sen (Metallica) tai jokin muu monimutkainen lisenssisotku (Rolling stones, Pink Floyd, ACDC ja Muse). Joku kaunis päivä kuitenkin noita on putkahdellut myyntiin, että jos haluamiasi biisi ei ole levyllä niin ei siinä auta muu kuin odottaa delsuja.