Ensimmäiset tiedonjyvät Yakuza 5:stä julki

Japanissa valtaisaa suosiota nauttiva Yakuza-sarja palaa ja vieläpä suurempana kuin koskaan. Famitsu jakoi ensimmäiset tiedot pelistä.

22.11.2011 22:04

Yakuza-sarja palaa ja vieläpä suurempana kuin koskaan. Famitsu julkaisi pelistä vihdoin ensimmäisiä tietoja.

Varsinaisen päähenkilön roolin uusimmassakin osassa täyttää jälleen sarjan keulakuva Kazuma Kiryu, mutta vaikkei muista pelattavista hahmoista vielä mainintaa olekaan, tulee peli näillä näkymin sisältämään myös ainakin aiempaa suuremman määrän erilaisia ympäristöjä. Kaupunkeja on luvattu pelistä löytyvän viisi kappaletta (Sapporo, Tokio, Nagoya, Osaka sekä Fukuoka) ja niiden kerrotaan olevan kokoluokaltaan vähintään edellisosien Okinawan ja Osakan suuruisia.

Myös teknisesti pelin luvataan olevan edistysaskel sarjassaan. Muun muassa lataustaukojen kerrotaan lyhentyneen, kameratyöskentelyn parantuneen sekä hahmojen ilmeiden yksityiskohtien parantuneen. Erityisen ylpeitä kehittäjät ovat myös saavutuksestaan tehdä taisteluista ja keskusteluista saumattomia.

Yakuza 5 nähdään PlayStation 3:lla Japanissa toistaiseksi vielä julkistamattomana ajankohtana. Länsijulkaisu on toistaiseksi vielä täysi mysteeri.

Lähde: Andriasang

Lisää luettavaa