Ensimmäisiä kuvia ja yksityiskohtia zombihitti Dead Islandin seuraajasta / Uutiset / pelaaja.fi

Ensimmäisiä kuvia ja yksityiskohtia zombihitti Dead Islandin seuraajasta

1.09.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Techlandin menestyksekkäälle Dead Islandille jatkoa tarjoava Dead Island Riptide on saanut viimein vuoronsa parrasvaloissa. Peli paljastettiin alkujaan jo kesäkuussa, mutta varsinaisia yksityiskohtia siitä ei tuolloin vielä suostuttu jakamaan.

Riptide jatkaa ensimmäisen osan tarinaa hyvin tarkalleen siitä, mihin edellinen peli jäi. Aiemmasta osasta tuttua lomakohdetta ei tällä kertaa kuitenkaan nähdä, vaan seikkailu tapahtuu uudessa monsuunin riepottelemaksi joutuneessa paratiisisaaressa.

Ensimmäisten tietojen mukaan saarella piisaa erityisesti tulvan valtaan joutuneita alueita. Pelin luova johtaja Sebastian Reichert lupaileekin, että juurikin vedellä on näin paikoin jopa suurikin rooli pelissä. Ratkaisun myötä luvassa on muun muassa ainakin uusia veneilyosuuksia.

Toki yleiseen pelityyliin on tarkoitus tuoda myös muitakin muutoksia. Tästä esimerkkinä Gametrailers-sivustolle annettiin tavoitteet, joissa pelaajia yritetään laittaa välillä myös puolustamaan ahkerammin erinäisiä alueita ja asioita. Näin kehittäjät toivovat rohkaisevansa selviytyjiä käyttämään myös pelin kovimpia aseita sen sijaan, että he jatkuvasti vain panttaisivat niitä.

Yhteistyöpelaamista tuetaan Riptidessa jälleen ja sen kehityksessä on kuunneltu ensimmäisen Dead Islandin saamaa palautetta. Itse pelin hahmovalikoima koostuu pääosin tutuista naamoista ja näin jopa edellisessä pelissä käyttämänsä seikkailijan voi siirtää ainakin jossain muodossa myös uuteen peliin. Toki tarkoituksena on esitellä myös ainakin yksi täysin uusikin pelattava persoona.

Kaupoissa Dead Island Riptide nähdään ensi vuonna.

Lähde: Gametrailers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

715517

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Ensimmäistä Dead Islandia striimissä katsoessani, näytti peli syötävän hyvältä. Jatko-osa saisi olla samaa tasoa myös pelaajan näkökulmasta, niin meikäläinen voisi laittaa pelin harkintalistan alle. Tulvia ei ollekkaan mikään jokapäivän juttu peleissä, joten jotain uuttakin ovat vissiin luomassa tarinan lisäksi.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Nyt tuli about kuukausi sitten boxille GOTY edition tilattua, ja about 60h pelattuakin, ennen kuin alkoi tökkimään. Hyvin tuli siis rahoille vastinetta, ja 60 lvl Purnani odottelee siirtoa uudelle paratiisisaarelle :)

Käyttäjän GH Player kuva
GH Player

Innolla odotetaan! Itselläni on 50 lvl Sam B odottelemassa siirtoa. Todella mielenkiinnolla odotan tätä jatko-osaa. Dead Island on parhaita selviytymisiä koskaan. Vaikkakin olisin saattanut haluta enemmän nykyajan kaupunkiin sijoittuvaa kaaosta missä olisi tietynlainen ahdistava tunnelma. Vaikka New York, Los Angeles tai miksei jokin muu vähän eksoottisempikin kaupunki.

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX

Mitä hyötyä tuossa pelissä on koko levelöimisestä, kun vastustajat skaalautuvat koko ajan mukana? Turha vaiva kerätä tasoja, kun vastus on joka tapauksessa suhteessa yhtä paha. Moninpelissä voi toki helpottaa löytämään oman tasoistaan peliseuraa, mutta yksinpelinä kohtalaisen turhauttavaa hommaa...

Käyttäjän janneus kuva
janneus

^^
kyllä ne zombit silti nopeammin kaatuvat isompi levusena, koska aseet paranevat ja hahmot oppivat uusia kykyjä.

Käyttäjän Bjsinn kuva
Bjsinn
Lainaus käyttäjältä janneus

^^
kyllä ne zombit silti nopeammin kaatuvat isompi levusena, koska aseet paranevat ja hahmot oppivat uusia kykyjä.

1lv dead island jos glitch weapon-gun tappaa kaikki yhdes

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX
Lainaus käyttäjältä janneus

^^
kyllä ne zombit silti nopeammin kaatuvat isompi levusena, koska aseet paranevat ja hahmot oppivat uusia kykyjä.

Enpä kyllä itse moista huomannut kun pelin pelasin. Yhtä paljon niitä sai hakata sekä alussa että lopussa. Lopussa enemmänkin, jos parhaat aseet sattuivat hajoamaan kesken kaiken. Alussa homma sentään hoitui ihan niillä maassa lojuvilla rojuillakin.

Käyttäjän Jofi kuva
Jofi

Mahtavaa! Dead Islandissa oli kyllä hyvä Co-op, toivottavasti jatko-osassa päästään myös veneiden lisäksi ajamaan autolla lisää..

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Toivottavasti nyt rankaistaan kuolemasta kunnolla eikä yhtä naurettavalla viereen syntymis sonnalla. Yksin pelinä peli olisi huomattavasti ollut parempi

Nostoja