Ensin Angry Birds, sitten Tetris ja nyt Fruit Ninja – erikoisten pelielokuvien tulvalle ei näy loppua

Fruit Ninjasta ollaan työstämässä elokuvaa. Mitä seuraavaksi? Angry Birds -leffa? Ahahahahahaaaa... ei kun hetkinen...

21.5.2016 11:12

Angry Birds sai hiljattain kokonaan oman menestyselokuvansa, joten mikseipä myös mobiilihitti Fruit Ninja voisi kokeilla samaa? Elokuvasivusto The Hollywood Reporter tietää kertoa, että hedelmien nopeaan ja tarkkaan pilkkomiseen keskittyvä peli on nyt myös suuntaamassa valkokankaille, kiitos pelisarjan luoneen Halfbrick Studiosin ja elokuvastudio Vinson Filmsin välisen yhteistyön.

Uutta elokuvaa ovat kynäilemässä käsikirjoittajakaksikko J.P. Lavin ja Chad Damiani, jotka ovat viimeksi olleet mukana sovittamassa valkokankaille How to Survive a Garden Gnome Attack -nimistä romaania. Tarkoituksena kaksikon olisi saada Fruit Ninjasta aikaiseksi oikean elämän ihmisillä näytelty komediaelokuva, joka sopisi koko perheelle. 

Elokuvan valmistumiselle ei ole annettu toistaiseksi vielä minkäänlaista ajankohtaa. Jos itse Fruit Ninja -sarja ei ole siis vielä tuttu, ehtii siihen nyt tutustua niin lukuisilla eri mobiililaitteilla kuten myös esimerkiksi Xboxeillakin ihan Kinectinkin voimin. Peli debytoi alunperin kuusi vuotta sitten ja sitä onkin latailtu nyt yli miljardi kertaa.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa