Ensin Marvelia, nyt Star Warsia – uusi Disney Infinity -peli paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Ensin Marvelia, nyt Star Warsia – uusi Disney Infinity -peli paljastui

5.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Disneyn oma lelupohjainen pelisarja Disney Infinity saa tänä syksynä uuden osan. Disney Infinity 3.0 Editionina tunnettu uusin peli vie sarjan jälleen kohti uusia ulottuvuuksia, sillä tällä kertaa nyt myös Tähtien sota liittyy mukaan karkeloihin.

Tähtien sodan mukanaolo näkyy Disney Infinity 3.0:ssa niin uusina hahmofiguureina kuin leikkisettikenttinäkin. 3.0:n viidestä uudesta leikkisetistä kolme ovat Tähtien sota -teemaisia. Yksi niistä keskittyy alkuperäiseen elokuvatrilogiaan, toinen uudempaa elokuvakolmikkoon ja kolmas tulevaan The Force Awakens -pätkään. Kaksi muuta pelisettiä pohjautuvat vuorostaan Pixarin uuteen Inside Out -elokuvaan ja Marvelin Avengers-tarjontaan.

Uusien settien ja hahmojen ohella pelin Toy Box -rakentelutila myös laajenee. Se saa sekä kaksi uutta moninpelattavaa minipeliä että myös hiotun käyttöliittymän.

Pelistä tullaan myymään jälleen noin 60 euroa kustantavaa aloituspakkausta. Itse pelin ohella se sisältää Anakin Skywalker- ja Ahsoka Tano -figuurin, lisälaitteen lelujen lukemista varten ja pääsyn tuoreempaan Tähtien sota -trilogiaan pohjautuvaan pelisettiin. Muu sisältö täytyy hankkia peliin erikseen.

Disney Infinity 2.0:n tapaan myös 3.0:sta lyötyy toki tuki kaikille aiemmille Disney Infinity -leluille.

Disney Infinity 3.0 tullaan muodossa jos toisessa julkaisemaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle ja iOS- ja Android-laitteille. Pelin on kehittänyt jälleen Avalanche Software, joka tällä kertaa on saanut apuja niin Ninja Theorylta, Sumo Digitalilta, Studio Gobolta kuin myös United Front Gamesilta.

Lähde: Disney Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

ennustan että tässä käy kuin guitar hero (soitin) peleille että markkinat hukutetaan tolla roinalla ja ihmiset kyllästyy

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Star Wars fanina aion hankkia :). Omistan myös muut Skylanders ja Infinity setit, vaikka kaikkia figuureita en aio hankkia :).

Käyttäjän Rexus kuva
Rexus
Lainaus

Uusien settien ja hahmojen ohella pelin Toy Boy -rakentelutila myös laajenee. Se saa sekä kaksi uutta moninpelattavaa minipeliä että myös hiotun käyttöliittymän.

Nyt Kyllä mielenkiinnolla odotellaan millainenhan mahtaa olla Disneyn Toy Boy -rakentelutila. Disney hakee tällä varmaan mukaan hiukan uutta pelaajakuntaa. :)

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Normaalisti osoittaisin oman katkeruuteni ja huutaisin kovaan ääneen: Loppu on lähellä! Nyt kuitenkin tyydyn sanomaan vain, että hyvältä näyttää. ;)

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Eipä yllättänyt. Vähän kyllä pännii tämä Infinityn tyyli ratsastaa suosittujen sarjojen suosiolla ja sitten lätkäistä siihen vain Disneyn logo kylkeen, toivoen että joku ostaisi. Voisivat edes panostaa figujen laatuun paljon enemmän, tuo todella muovinen sarjakuvatyyli näyttää vain halvalta. Voisin vaikka vannoa, että tasan vuoden päästä on taas sama tilanne, että kauppojen hyllyt vain pursuavat alehintaisia Infinity-hahmoja, eikä kukaan osta. Ainakaan Suomessa.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Instabuy!

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

P.S. Toivottavasti ei tarvitse ostaa kolmatta alustaa.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Toy Boy?! :D Pitäiskö lukea Toy Box? ;)

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Vois hommata kun halpenee, kai se Marvel jo halpenee jo enemmän tän myötä, niin senkin vois sitten ostaa.