Ensin Marvelia, nyt Star Warsia – uusi Disney Infinity -peli paljastui

Kolmas Disney Infinity -peli on matkalla kauppoihin ja tällä kertaa Tähtien sota -sisältöä tukien.

6.5.2015 14:15

Disneyn oma lelupohjainen pelisarja Disney Infinity saa tänä syksynä uuden osan. Disney Infinity 3.0 Editionina tunnettu uusin peli vie sarjan jälleen kohti uusia ulottuvuuksia, sillä tällä kertaa nyt myös Tähtien sota liittyy mukaan karkeloihin.

Tähtien sodan mukanaolo näkyy Disney Infinity 3.0:ssa niin uusina hahmofiguureina kuin leikkisettikenttinäkin. 3.0:n viidestä uudesta leikkisetistä kolme ovat Tähtien sota -teemaisia. Yksi niistä keskittyy alkuperäiseen elokuvatrilogiaan, toinen uudempaa elokuvakolmikkoon ja kolmas tulevaan The Force Awakens -pätkään. Kaksi muuta pelisettiä pohjautuvat vuorostaan Pixarin uuteen Inside Out -elokuvaan ja Marvelin Avengers-tarjontaan.

Uusien settien ja hahmojen ohella pelin Toy Box -rakentelutila myös laajenee. Se saa sekä kaksi uutta moninpelattavaa minipeliä että myös hiotun käyttöliittymän.

Pelistä tullaan myymään jälleen noin 60 euroa kustantavaa aloituspakkausta. Itse pelin ohella se sisältää Anakin Skywalker- ja Ahsoka Tano -figuurin, lisälaitteen lelujen lukemista varten ja pääsyn tuoreempaan Tähtien sota -trilogiaan pohjautuvaan pelisettiin. Muu sisältö täytyy hankkia peliin erikseen.

Disney Infinity 2.0:n tapaan myös 3.0:sta lyötyy toki tuki kaikille aiemmille Disney Infinity -leluille.

Disney Infinity 3.0 tullaan muodossa jos toisessa julkaisemaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle ja iOS- ja Android-laitteille. Pelin on kehittänyt jälleen Avalanche Software, joka tällä kertaa on saanut apuja niin Ninja Theorylta, Sumo Digitalilta, Studio Gobolta kuin myös United Front Gamesilta.

Lähde: Disney Interactive

Lisää luettavaa