Ensisilmäys Xbox Onen Halosta julki / Uutiset / pelaaja.fi

Ensisilmäys Xbox Onen Halosta julki

10.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Halo-sarjan matka jatkuu odotetusti Xbox Onella. Osana Microsoftin lehdistötilaisuutta 343 Industries paljasti lyhyen kiusoittelutrailerin pelistä, jossa Master Chief sutii läpi aavikon jostain kumman syystä kaapuun pukeutuneena.

Pelille ei ole annettu vielä virallista nimeä eikä siitä muutenkaan haluttu paljastaa vielä liikoja. 343:n Bonnie Ross kuitenkin vahvisti, että peli tulee pyörimään ensimmäistä kertaa Halo-sarjan historiassa 60 ruudun sekuntivauhtia ja että se hyödyntää dedikoituja palvelimia.

Xbox Onen Halo saadaan kauppoihin vuonna 2014.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paralith kuva
Paralith

Miksi nuo vaatteet, kun on jo panssari? Ihmetyttää vain :D Muuten hieno CGI-traileri, tosin mitäänsanomaton.

Käyttäjän Gobo kuva
Gobo

Shut up and take my money!

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Hyvän trailerin pilasivat.

Käyttäjän Snowi kuva
Snowi

Nuo vaatteet varmaan sitä varten, ettei haluttu paljastaa heti kuka oli kyseessä. Lisäksi tarinallinen syy tuohon vaatetukseen varmaan paljastuu myöhemmin

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikka Halo itselle ollut aina alekori-tavaraa laadustaan huolimatta, niin voin vain kuvitella mitä saavat aikaan Xbox Onella. Tosin taitaa kaikki pelit olla "mahtavuutta" näin sukupolven alussa :D

Käyttäjän Nakke79 kuva
Nakke79

Se tunne kun huppu nousi päästä!!! Kieltämättä yllätyin tässä vaiheessa, eihän se ihan halolta näyttäny kun lähti pätkä pyörimään. Mutta Mestaripäällikkö ei petä!!!

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Aika hieno traileri oli. Mutta juonellisesti en tiedä mihin sijoittuu, Halo 2 PC:llä kun on uusin Haloni ;)

Käyttäjän elite_praetorian kuva
elite_praetorian

Ai että. Kyllä uusi generaatio ja E3 pystyvät tarjoamaan sitten paljon uutta ja kiehtovaa. Varsinkin Halo on aina ollut lähellä sydäntä, vaikka olen pelannut sarjaa vasta kolmanteen osaan saakka. Paljon muutakin, kuin Halo (mm. PvZ Garden Warfare ja Battlefront 3) näyttää saavan uudistusta. Konkari PC-pelaajana tässä tulee aika tukalat paikat, saattaapi olla, että se on käytävä semmonen Xbox One hakemassa takapenkille.

Näillä perustein kyllä se on lennettävä jossakin vaiheessa elämää sinne E-kolmoseen kattomaan kaikkea uutta ja jännää!