Ensitiedot Far Cry 6:sta vuotivat mahdollisesti julki – Breaking Bad -tähti pahiksena tähän asti suurimmassa sarjan osassa / Uutiset / pelaaja.fi

Ensitiedot Far Cry 6:sta vuotivat mahdollisesti julki – Breaking Bad -tähti pahiksena tähän asti suurimmassa sarjan osassa

10.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Far Cry 6, Far Cry, FPS, Ubisoft, räiskintä, Giancarlo Esposito, Forward, Ubisoft Forward

Far Cry 6 paljastuu näillä näkymin virallisesti sunnuntaina Ubisoftin Forward -verkkolähetyksessä, mutta Hongkongin PlayStation Store vaikuttaisi lipsauttaneen pelistä julki jo ensimmäiset tiedot.

Kuten netissä on jo tovin aikaa huhuiltu, nähdään uuden räiskintäosan pääpahiksena kauppapaikan perusteella Breaking Bad- ja Mandalorian-tähti Giancarlo Esposito. Peli sijoittuu tällä kertaa hyvin väliamerikkalaishenkiseen maahan, jossa Espositon esittämä hahmo toimii diktaattorina, jolla on myös tämän verisiä jalanjälkiä seuraava poika. Pelaaja vuorostaan on tätä vastaan kamppaileva sissisotilas, joka suuntaa temmeltämään tähän asti suurimmaksi kuvaillussa "Far Cry -leikkikentässä". Erilaisina alueina mukaan luvataan niin viidakko-, ranta- kuin kaupunkimaisemia. Apureiden värväämisen mahdollistavat mekaniikat, kuten Fangs for Hire, palaavat nekin.

Kauppasivu antaa ymmärtää, että Far Cry 6 voitaisiin nähdä kaupoissa 18. helmikuuta. Peli olisi matkalla nykysukupolven ohella uuden sukupolven laitteille. Pelin PS4:lle ostavien kerrotaan saavan PS5-versiota ilmaiseksi, mikä hyvin todennäköisesti pätee myös Xbox-versioihin.

Ubisoftin Forward-lähetystä on mahdollista seurata sunnuntaina noin kello 22.00 Suomen aikaan muun maussa Twitchin ja YouTuben kautta.

Päivitys kello 19:05: Ubisoft on vahvistanut pelin olemassaolon ja julkaissut sosiaalisessa mediassa ensimmäisen lyhykäisen teaserin. Varsinainen julkistus odottaa 12. päivä.

Lähde: Eurogamer, IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Vaikka Far Cry 5 varsin mainio peli olikin, niin itseäni häritsi julmetusti se että sen päähahmo oli mykkä persoonaton "tyhjä taulu". Pelkään että sama taitaa jatkua tässä kun hahmo on pelkkä rivisolttu. Muuten kuulostaa ihan kiinnostavalta.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus Angel of Death

Vaikka Far Cry 5 varsin mainio peli olikin, niin itseäni häritsi julmetusti se että sen päähahmo oli mykkä persoonaton "tyhjä taulu". Pelkään että sama taitaa jatkua tässä kun hahmo on pelkkä rivisolttu. Muuten kuulostaa ihan kiinnostavalta.

Juu se oli kyllä outo päätös, mutta toivotaan että sieltä tulisi samaa rataa kuin fc 3&4. Toivottavasti mappi on hyvä sillä fc 4&5 olivat omasta mielestä tylsät.

Nostoja