Enter the Gungeon ei suostu vielä lepäämään – pitkään luvattu valtava sisältöpäivitys valmistuu vihdoin

Enter the Gungeon näyttää yhtä mahtiaan mittavalla sisältöpäivityksellä.

14.7.2018 05:13

Enter the Gungeoniin ollaan puhaltamassa runsaasti uutta eloa vielä näin kaksi vuotta sen alkuperäisen julkaisun jälkeen. Heinäkuun 19. päivä ainakin pelin pc-versioon julkaistaan ilmainen Advanced Gungeons & Draguns -sisältöpäivitys, joka konsoleiden varmennusprosesseista riippuen saadaan samoihin aikoihin myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille.

Pelin järjestyksessään toisesta suuresta sisältöpäivityksestä on puhuttu itse asiassa jo noin vuosi. Sen tarkoituksena on parannella ja monipuolistaa pelikokemusta aikalailla sen kaikilla osa-alueilla. Luvassa on ”satoja” uusia huoneita, tusinoittain lisäaseita, esineitä ja panoksia sekä erilaisia sujuvuusviilauksia. Esimerkiksi esineiden putoamismäärien pitäisi olla pelaajaystävällisempiä.

Ainakin vielä vuosi sitten kehittäjät kuvailivat päivityksen käytännössä lisäävän Enter the Gungeoniin kaiken sen, mitä siihen on pitkin viimeisiä vuosia kaavailtu aina pelaajapalautteita myöten. Sen myötä näyttääkin vahvasti siltä, että Dodge Roll Games olisi siirtymässä seuraavaksi muiden peliprojektien pariin.

Lähde: Enter the Gungeon (Twitter)

Lisää luettavaa