Battlefield-kehittäjänä ja Frostbite 2 -pelimoottorin luojana viime vuosina ansioitunut ruotsalainen DICE saattaa hyvinkin työstää viimein jatkoa Mirror’s Edge -toimintapelilleen.  Suoraan asian on ilmaissut jo entinen Battlefield-tuottaja Ben Cousins.

Cousinsin toteaa Twitterissä, että tukholmalaisten pelinkehittäjien keskuudessa on jo yleisesti tiedossa, että Mirror’s Edge 2 on kehitteillä. Mies nosti asian esiin vastauksena Official Xbox Magazinen julkaisemaan haastatteluun, jossa EA Games -pomo Patrick Söderlund ilmaisi, ettei DICE halua olla vain ”Battlefield-tehdas”.

Cousins ei tällä hetkellä työskentele enää EA:lla. Hän johtaa nyt ngmoco-peliyhtiön ruotsalaista osastoa.

Parhaillaan DICEn tiedetään työstävän Battlefield 4:ää sekä lisäsisältöä Battlefield 3:een. Söderlund on kuitenkin myöntänyt, ettei studiolla jokainen työskentele Battlefieldien parissa, sillä muutoinhan miehitys voisi karata taistelutannerähkyn iskiessä.

Mirror’s Edge julkaistiin vuonna 2008 Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle sekä myöhemmin pc:lle. Peli sai varsin hyvän vastaanoton pelimedialta, mutta möi varsin heikosti.

Lähde: Eurogamer, OXM, Ben Cousins (Twitter)

Lisää luettavaa