Call of Duty -pelisarjan keulahahmona monille tuttu Robert Bowling on liittynyt hyväntekeväisyyttä ja pelikauppaa harjoittavan Humble Bundlen palvelukseen.

Bowlingin roolina Humble Bundlessa on yhtiön tulevaisuuden suunnitelmien kehittäminen. Luovan johtajan nimikkeellä yhtiön sisäistä tiimiä vetävä Bowling kertoo vastuualueekseen Humble Bundlen kasvunäkymien, uusien tuotteiden ja projektien suunnittelemisen viiden vuoden tähtäimellä. Humble Bundlen aikomuksena on Bowlingin mukaan tukea yhteistyöstudioita peliensä kehittämisessä, mutta hän ei sulje pois myöskään yhtiön omaa kehitystyötä tulevaisuudessa.

Fourzerotwo-nimimerkillä tunnettu Bowling työskenteli kuuden vuoden ajan Call of Duty -kehittäjä Infinity Wardissa, jossa hänen rooliinsa kuului mm. yhteydenpito pelaajayhteisön kanssa. Bowling irtisanoutui Call of Duty -studion palveluksesta vuonna 2012 perustaakseen oman Robotoki-pelistudionsa. Robotoki ei kuitenkaan ehtinyt saada ensimmäistäkään peliä valmiiksi. Studion ensimmäisen pelin, Human Elementin, kehitystyö laitettiin jäihin tammikuussa, jolloin myös Robotoki lopetti toimintansa.

Lähde: Gameinformer

Kuva: Robert-Bowling.com

Lisää luettavaa