Entinen Dragon Age -käsikirjoittaja pääsee luomaan musikaalipelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Entinen Dragon Age -käsikirjoittaja pääsee luomaan musikaalipelinsä

5.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Chorus, Summerfall Studios, musikaali, dragon age

Maksava yleisö on antanut tukensa musikaalipeli Chorusin kehitykselle. Joukkorahoituspalvelu Figissä peli onnistui tällä viikolla yltämään 600 000 dollarin tavoitteeseensa viisi päivää ennen kampanjansa päätöstä, ja näin ollen se on askeleen lähempänä toteutumista.

Chorusia kehittää tuore Summerfall Studios -tiimi, jonka vetäjien joukkoon lukeutuu Dragon Age -sarjan alkuperäinen käsikirjoittaja David Gaider. Projektiin on jo ennalta kiinnitetty mukaan säveltäjäksi Journey- ja The Banner Saga -musiikkia luonut Austin Wintory, kun taas ääniohjauksen ottaa haltuun näyttelijäkonkari Troy Baker. Pääosaa jumalia, romansseja ja valintoja yhdistävässä seikkailupelissa näyttelee Laura Bailey.

Hieman ennen tavoitteen saavuttamista Summerfall Studios julkisti, millaisia lisäyksiä Chorus saisi lisävaroilla. Listalta löytyy muun muassa uusia romanssivaihtoehtoja, ylimääräinen laulu sekä mahdollisuus isommalle satsille ääninäyttelyä.

Chorusin valmistumiseen pitäisi kehittäjien arvioiden mukaan mennä noin kaksi vuotta. Tulossa se on aluksi ainakin Steamiin.

Lähde: Fig

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.