Entinen GTA-pomo julkisti uuden kunnianhimoisen Everywhere-pelinsä

Rockstar Northilta riitaisissa olosuhteissa ilmeisesti lähtenyt Leslie Benzies on paljastanut, mitä on hän tekemässä pelialalla seuraavaksi.

29.1.2017 19:24

Osana Rockstar Northia vielä Grand Theft Auto V:n kehityksen aikoihin vaikuttanut Leslie Benzies on ryhtynyt puhumaan hieman seuraavasta pelistään. Uutta luomustaan mies kutsuu ainakin toistaiseksi Everywhereksi, eikä siitä vaikuta ainakaan kunnianhimoa uupuvan. 

– Tavoitteenamme on luoda alusta, jolla pelaajat voivat sekä viihtyä että myös viihdyttää muita hämärtäen samalla rajaa todellisuuden ja simuloidun maailman välillä, Benzies kuvailee lehdistötiedotteessaan.

Suunnitelmana Benziesilla ja tämän tiimillä olisi pysyä pelin parissa pitkän aikaa, miksi sitä rakennetaan erilaisia kasvatusvaihtoehtoja silmällä pitäen. Syntynsä Everywhere on saamassa verkkokauppajätti Amazonin Lumberyard-pelimoottorin ja sen tukemien Amazonin verkkopalvelujen voimin.

Yhdessä Benziesin kanssa Everywherea ovat olleet luomassa jo muun muassa Matthew Smith ja Colin Entwistle, jotka molemmat myös ovat tehneet aikoinaan töitä Rockstarille. Minkäänlaista nimeä tiimin omalle studiolle ei ole vielä virallisesti julkistettu.

Rockstar Northilla ollessaan Benzies oli yksi studion johtohahmoja ja auttoi tuomaan sen pelejä maailmaan aina Space Station Silicon Valleyta ja Grand Theft Auto III:a myöten. Raporttien mukaan hän oli yksi merkittävimpiä voimia Grand Theft Auto V:n suursuositun Grand Theft Auto Online -osuuden takana. Mies on tällä hetkellä käymässä läpi oikeuskiistaa Rockstarin ja sen emoyhtiö Take-Twon kanssa liittyen tämän lähtöön studiosta.

Lähde: GamesIndustry, Polygon

Lisää luettavaa