Entinen Amerikan Nintendon johtaja Reggie Fils-Aimé julkaisee kirjan, joka ”jakaa johtamistunteja ja inspiroivia tarinoita hänen epätodennäköisestä nousustaan huipulle”.

Nintendon vuonna 2019 viidentoista vuoden jälkeen jättänyt Fils-Aimé kertoo Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo -kirjassa elämästään ja kohtaamistaan haasteista. Kirjan luvataan käsittelevän asioita aivan kuin lukija istuisi kahden kesken pelilegendan kanssa. Bronxista Nintendon huipulle kipuava elämänkerta valottaa Fils-Aimén matkaa alansa johtavien ammattilaisten joukkoon ja paljastaa, mitä kaikkea eteneminen mieheltä vaati.

240-sivuisen Disrupting the Gamen kuvauksen mukaan lukijat myös oppivat luomaan elinvoimaisia sekä uskottavia visioita tiimeilleen ja yrityksilleen. Alan veteraanin neuvoilla harjoitellaan ylläpitämään ”hellittämätöntä uteliaisuutta” ja arvioimaan, milloin on oikea ”aika esittää kysymyksiä vallitsevan tilanteen murskaamiseksi”.

– Opi Reggieltä, miten hyödyntää käänteentekevää ajattelua määrittääksesi elämänvalinnat, jotka tekevät sinut todella onnelliseksi, kukistaa sinua aliarvioivien tai sinut hylkäävien negatiiviset näkemykset, ja miten hallita sisua, sitkeyttä sekä sietokykyä, joita tarvitaan dominoimaan yritysmaailmaa ja saavuttamaan ammatilliset unelmasi, kirjan kuvaus julistaa.

Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo on tarkoitus julkaista 24. toukokuuta 2022 niin kovakantisena, kindlenä kuin äänikirjanakin.

Lähde: Amazon

Lisää luettavaa