Entinen Uncharted-vetäjä jätti EA:n ja Star Warsin taakseen / Uutiset / pelaaja.fi

Entinen Uncharted-vetäjä jätti EA:n ja Star Warsin taakseen

28.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Amy Hennig ei ole enää osa Electronic Artsin henkilöstöä, pelisivusto Eurogamer raportoi.

Eurogamer tapasi Hennigin tällä viikolla Barcelonassa järjestyssä Gamelab-konferenssissa, jossa kehittäjä vahvisti jättäneen EA:n käytännössä taakseen jo tammikuussa. Viime aikoina hän onkin rakennellut omaa pientä itsenäistä pelistudiota ja tehnyt sen kautta jonkin verran uusia konsultointitöitä. Unelmana Hennigilla olisi pitää studio maksimissaan 15 hengessä ja työskennellä vielä varsinkin virtuaalitodellisuuden parissa. 

Uncharted- ja The Legacy of Kain -peleistä aiemmin tunnettu Hennig hyppäsi EA:n riveihin keväällä 2014 ja työsti siellä pitkään uutta Tähtien sota -peliä. Peli joutui aiemmin viime vuonna kuitenkin isojen muutosten kohteeksi. Ensinnäkin pelin kehittänyt Visceral Games suljettiin kokonaan ja ensisijainen vastuu projektista siirtyi EA Vancouverin harteille. Samalla puheet alkoivat siitä, että hyvin tarinavetoisesta seikkailusta lähdettiin kasvattamaan laajempaa ja pelaajille pidemmäksi aikaa houkuttelevammalta tuntuvaa kokemusta.

– Kaikki rakastivat sitä, mitä olimme tekemässä ja olisi hienoa päästä elvyttämään se jollain tavalla, mutta se on monimutkaista, Hennig kuvailee Eurogamerille..

Kokonaisuudessaan haastattelun löytää lähdelinkistä.

Visceralin entisen projektin lisäksi EA:n tiedetään valmistelevan parhaillaan myös ainakin toista isompaa Tähtien sota -projektia. Kyseinen peli on tulossa Titanfall-kehittäjä Respawn Entertainmentia ja se kulkee nimellä Jedi Fallen Order.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.