Entisen Sonic-vetäjän taivaallinen toimintapeli saapuu länteen / Uutiset / pelaaja.fi

Entisen Sonic-vetäjän taivaallinen toimintapeli saapuu länteen

20.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Segan Sonic Team -studion vetäjänä aikoinaan toimineen Yuji Nakan viimeisin peli on löytämässä tiensä Amerikkaan ja Eurooppaan. Syksyllä sekä Wii U:lla että 3DS:llä pelaamaan ollaan pääsemässä Rodea: The Sky Soldieria, kiitos julkaisija NIS American.

Rodea: The Sky Soldier on nimensä mukaisesti varsin lennokkaaseen toimintaan luottava peli. Rodean taistelut eivät toki tapahdu yksinomaan vain taivaalta käsin, mutta kuten oheinen trailerikin jo osoittaa, ovat ilmataistelut selvästi tärkeä osa seikkailun pelillistä antia. Mukanaolollaan niiden pitäisikin auttaa luomaan tunnetta erityisesti massiivisista ja vauhdikkaista yhteenotoista

NIS American tarkoituksena on julkaista Rodea: The Sky Soldier lännessä sekä ladattavassa että fyysisessä muodossa.

Oikaisu: Toisin kuin uutisessa alkujaan kerrottiin, näyttäisi Rodea saavan lännessäkin fyysisen julkaisun. Uutinen on päivitetty tämän tiedon mukaiseksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andyliini kuva
Andyliini

En nyt äkkiseltään löytänyt tästä uutisesta lähdettä, mutta ainakin Gematsun uutisoinnin perusteella länteen olisi tulossa myös fyysinen painos pelistä. Varsinkin, jos aikovat vielä sen alkuperäisen Wii-version julkaista.

http://gematsu.com/2015/02/rodea-sky-soldier-coming-west-fall

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Fyysinen versio näyttäisi tosiaan tulevan myös. Pressitiedotteessa asia oli ilmaistu sen verran heikosti, että tieto meni aluksi ohi silmien. Pahoittelut.

-Panu

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Wii U yeah, vois ostaakin.