Electronic Arts on tarjonnut pikaisen videovilauksen kaikkiin sillä parhaillaan työn alla oleviin Tähtien sota -peliprojekteihin.

Uusi video ei varsinaisesti sisällä runsaasti tuoretta infoa, mutta muutama mielenkiintoinen yksityiskohta on silti onnistuttu mahduttamaan siihen mukaan. Näistä kenties merkittävin on ensimmäinen varhainen vilaus Visceral Gamesin Tähtien sota -peliin, jota studiossa on ollut mukana kehittämässä Uncharted-sarjan entinen luova vetäjä Amy Hennig.

Visceralin Tähtien sota -pelissä piisaa ilmeisesti edelleen myös työtä, sillä kaupoissa se on määrä nähdä vasta vuonna 2018. Ensi vuonna Tähtien sota -aukkoa saapuukin täyttämään uusi Battlefront-peli, jota kehittää Battlefield-sarjasta tuttu DICE yhdessä Jade Raymondin tuoreen Motive-studion kanssa. Peliä on lähdetty rakentamaan hyvin laajalti edellisen pelin pohjalta, mutta sen luvataan ottavan tällä kertaa paljon oppia varsinkin pelaajapalautteesta. Sen on tarkoitus sisältää nyt myös sisältöä uudemmista Tähtien sota -elokuvista.

Ohessa edellä mainittu video. Vilaukset Visceralin peliin löytää kohdan 2:15 tienoilta.

Lisää luettavaa