Entiset Arkane Studiosin veteraanit perustivat oman studion – ensimmäinen peli julkistetaan jo ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Entiset Arkane Studiosin veteraanit perustivat oman studion – ensimmäinen peli julkistetaan jo ensi kuussa

22.11.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Arkane Studios, Wolfeye Studios, Raphaël Colantonio, Julien Roby

Arkane Studiosin entinen perustaja ja creative director Raphaël Colantonio sekä executive producer Julien Roby ovat julkistaneet uuden indie-pelistudio Wolfeye Studiosin.

Studion tavoitteena on luoda pelejä, ”joissa pelaajat elävät omia seikkailujaan elävissä simuloiduissa maailmoissa, jotka reagoivat näiden tekemisiin uniikeilla tavoilla”.

Wolfeye Studiosin ensimmäinen peli aiotaan julkistaa jo ensi kuussa järjestettävässä The Game Awards 2019:ssä. Projektista saatiin jo kuitenkin ensimmäinen konseptitaide, jossa kaapuun pukeutunut henkilö kantaa selässään jonkinlaista pääkalloa.

Colantonio työskenteli perustamassaan Arkane Studiosissa lähes kaksi vuosikymmentä ja vastasi muun muassa Dishonoredin, Preyn ja Arx Fataliksen kehityksestä. Roby on toiminut puolestaan tuottajana Dishonoredin ja Arx Fataliksen lisäksi Mafia III:ssa.

Lähde: Wolfeye Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Immersive simmiä siis ilmeisesti tulossa? Otan ilolla vastaan.

PS. On muuten typerin nimi peligenrelle ikinä. En ainakaan itse tunne olevani sen enempää tai vähempää "immersoitunut" genren peleissä kuin muissakaan.