Entiset Division-kehittäjät sovittamassa ”kulttiklassikkoa” peliksi

Entisistä Ubisoftin työntekijöistä koostuva Sharkmob on paljastanut työstävänsä moninpeliä tutusta kulttiklassikosta.

21.3.2018 09:00

Entisistä Ubisoftin työntekijöistä koostuva Sharkmob-studio on paljastanut kehittävänsä videopelisovitusta tunnetusta ”kulttiklassikosta”.

Ruotsalaisstudio ei kuitenkaan paljastanut, mihinkä kulttiklassikkoon kehitteillä oleva peli perustuu, joskin mainitsi sen olevan pc:lle ja aikanaan myös konsoleille saapuva moninpeli.

– Rakastamme pelejä, jotka ovat todella sosiaalisia, kilpailullisia ja aina moninpelivetoisia. Mitä enemmän pelaajia, sitä parempi. Mielestämme tällaisen puhdas mekaniikka ei ole kiinnostava itsessään, jos meillä ei ole oikeaa IP:tä, miljöötä ja fantasiaa herättää ihmisten kiinnostus sitä kohtaan. Uskoakseni tuo antaa myös hieman vihiä sen suhteen, millaista peliä olemme tekemässä, studion perustaja Fredrik Rundqvist kertoo.

The Divisionin takana olleen Massiven entinen toimitusjohtaja Rundqvistin lisäksi studion riveissä on myös The Divisionista ja Snowdrop-pelimoottorista vastannut Anders Holmquist, Divisionin IP:stä vastannut Martin Hultberg, pelin ohjannut Petter Mannerfelt sekä art director Rodrigo Cortes, joka vastasi Divisionin ohella myös Hitmanin kuvastosta.

Studion aikeina on laajentaa tuleva peli aikanaan kokonaiseksi sarjaksi.

Lähde: Game Industry

Lisää luettavaa