Entiset Sony-kehittäjät paljastivat rikosräiskintäpeli Filthy Lucren

Sony Liverpoolin ja Evolution Studiosin entisistä jäsenistä koostuva brittistudio Fabrik Games pyrkii tuomaan maailmaan mustalla huumorilla kyllästetyn rikosräiskintäpeli Filthy Lucren.

1.6.2016 21:14

Uusi rikoskeskeinen toimintapeli Filthy Lucre on tekemässä tuloaan PlayStation 4:lle ja pc:lle. Vielä kesän aikana julkaistavaa peliä on kehittämässä parhaillaan tuoreehko pelistudio Fabrik Games, joka koostuu sekä edesmenneen WipEout-studio Sony Liverpoolin että hiljattain myöskin suljetun Evolution Studiosin entisistä jäsenistä.

Filthy Lucre lähestyy toimintaansa lintuperspektiivistä kuvattuna ja tarjoaa mahdollisuuden pelailla sekä yksin että yhteistyönä. Pelin luvataan olevan varsin joustava sen suhteen, miten pelaajat voivat milloinkin lähestyä siinä eteen saatavia tehtäviä, minkä myötä niin rehellisen räiskinnän kuin myös hiippailunkin pitäisi onnistua luontevasti Filthy Lucren haasteita kellistettäessä.

Filtyhy Lucren tehtävissä pelaajat asetetaan varsinkin ryöstö- sekä salamurhapuuhiin, mutta onpa tiedossa välillä ihan sabotointia ja rehellisen kaaoksenkin aiheuttamista. Varsinaisia aseita peliin luvataan kaikkiaan 30 kappaletta ja onpa toimintaan yritetty tuoda hieman myös persoonallisuutta hurtilla brittihuumorilla.

Debyyttitraileri Filthy Lucresta on nähtävillä ohesta.

Lisää luettavaa