Entiset Ubisoft-kehittäjät aikovat kartoittaa koko planeetan / Uutiset / pelaaja.fi

Entiset Ubisoft-kehittäjät aikovat kartoittaa koko planeetan

4.02.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
11
Entiset Ubisoft-kehittäjät aikovat kartoittaa koko planeetan

Entisten Ubisoftin työntekijöiden perustama Pixyul-studio on julkistanut uuden ReRoll-pelin, jonka tavoitteena on tarjota pelialustaksi koko maailma.

Assassin's Creed- ja Far Cry -pelisarjojen parissa työskennelleiden Julien Cunyn ja Louis-Pierre Pharandin Pixyul aikoo selvitä valtaisasta urakastaan miehittämättömien lentokoneiden avulla. Yhtiö aikoo käyttää esimerkiksi senseFly-yhtiön minikokoisia eBee-koneita, jotka on kehitetty juuri ilmakuvausta varten. SenseFlyn mukaan 16 megapikselin kameroilla varustettujen eBee-koneiden avulla voidaan luoda 5 senttimetrin tarkkuuteen yltäviä karttoja ja korkeusmalleja. Miehittämättömien koneiden keräämä kuvamateriaalia taas muunnetaan Pixyulin toimesta pelattavaan muotoon 3D-ohjelmistojen avulla.

Studio tähtää tosimaailmaan perustuvien pelialueiden lisäksi myös todellisiin olosuhteisiin selviytymistoimintaroolipeliksi kuvatussa ReRollissa. Pelin vuorokaudet ovat 24-tuntisia ja pelimaailma on kytketty oikeisiin sääjärjestelmiin, minkä ansiosta pelialueiden sääolosuhteet vaikuttavat myös pelikokemukseen.

Kunnianhimoista projektia ei kannata odottaa käsiinsä ihan hetkessä, sillä pelin ensimmäisen pelattavan version odotetaan ilmestyvän ensi vuoden puolivälin tienoilla vain muutaman neliömailin kokoisella pelikartalla varustettuna. Ensi elokuun 8. päivään mennessä pelisisältöä ennakkotilaavat ostajat pääsevät käsiksi pelin varhaisiin versioihin. Pc:lle kehitteillä olevan ReRollin kehitystyötä voi tukea ostoksillaan pelin verkkosivuilla.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Hyvin kunnianhimoista...ja kuulostaa kyllä hienolta! Mutta saa olla aika reippaasti NPC hahmoja ettei maailma tunnu täysin autiolta. Vaikka olisihan siinä oma hohtonsa tutkia tuttuja ympäristöjä pelimaailmassa vaikka ei muuta elämää näkyisikään. Täytyy tyytyä Google Mapsiin vielä toistaiseksi.

Käyttäjän GamingPummi_98 kuva
GamingPummi_98

Vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta, mutta saa nähdä mitä tästäkin sitten tulee xD

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Jess, tämä on mahdollisuus päästä AREA-51 pihalle heittää donitsii tai hengailla pentagonin kahvihuoneessa !

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä -raffision-

Jess, tämä on mahdollisuus päästä AREA-51 pihalle heittää donitsii tai hengailla pentagonin kahvihuoneessa !

Eiköhän valtio pakota poistamaan sen tai muuttamaan sitä. Mutta juuh, pääsee viidakossa paikkoihin, joissa kukaan ei ole ennen käynyt. :D

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

NSA, FSB, Mossad ym. kiittävät

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Kunnianhimoinen on joo idea :D Mutta aivan loistavaa jos tavoitteeseen päästään!

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Jes! nyt ei enää ikinä tartte lähtä ulos, kun voi ihailla maisemia kotona! :D

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Olishan se hienoa tulla omalle kotiseudulle seikkailemaan :D

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Noniin nyt kuulostaa next geniltä

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Lainaus käyttäjältä -raffision-Jess, tämä on mahdollisuus päästä AREA-51 pihalle heittää donitsii tai hengailla pentagonin kahvihuoneessa !

Eiköhän valtio pakota poistamaan sen tai muuttamaan sitä. Mutta juuh, pääsee viidakossa paikkoihin, joissa kukaan ei ole ennen käynyt.

Niin tai sitten tulee valtion kätyrit nappaa kiinni

Nostoja