Entisten Ubisoftin työntekijöiden perustama Pixyul-studio on julkistanut uuden ReRoll-pelin, jonka tavoitteena on tarjota pelialustaksi koko maailma.

Assassin’s Creed- ja Far Cry -pelisarjojen parissa työskennelleiden Julien Cunyn ja Louis-Pierre Pharandin Pixyul aikoo selvitä valtaisasta urakastaan miehittämättömien lentokoneiden avulla. Yhtiö aikoo käyttää esimerkiksi senseFly-yhtiön minikokoisia eBee-koneita, jotka on kehitetty juuri ilmakuvausta varten. SenseFlyn mukaan 16 megapikselin kameroilla varustettujen eBee-koneiden avulla voidaan luoda 5 senttimetrin tarkkuuteen yltäviä karttoja ja korkeusmalleja. Miehittämättömien koneiden keräämä kuvamateriaalia taas muunnetaan Pixyulin toimesta pelattavaan muotoon 3D-ohjelmistojen avulla.

Studio tähtää tosimaailmaan perustuvien pelialueiden lisäksi myös todellisiin olosuhteisiin selviytymistoimintaroolipeliksi kuvatussa ReRollissa. Pelin vuorokaudet ovat 24-tuntisia ja pelimaailma on kytketty oikeisiin sääjärjestelmiin, minkä ansiosta pelialueiden sääolosuhteet vaikuttavat myös pelikokemukseen.

Kunnianhimoista projektia ei kannata odottaa käsiinsä ihan hetkessä, sillä pelin ensimmäisen pelattavan version odotetaan ilmestyvän ensi vuoden puolivälin tienoilla vain muutaman neliömailin kokoisella pelikartalla varustettuna. Ensi elokuun 8. päivään mennessä pelisisältöä ennakkotilaavat ostajat pääsevät käsiksi pelin varhaisiin versioihin. Pc:lle kehitteillä olevan ReRollin kehitystyötä voi tukea ostoksillaan pelin verkkosivuilla.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa