Epäonnistumisesta elämän saanut Defense Grid 2 on syksyinen puolustaja / Uutiset / pelaaja.fi

Epäonnistumisesta elämän saanut Defense Grid 2 on syksyinen puolustaja

18.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Counter-Strike: Global Offensivea yhdessä Valven kanssa kehittänyt Hidden Path Entertainment on saamassa seuraavan pelinsä ulos syyskuussa. Kyseisen kuun 23. päivä saapumisen Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle aloittaa Defense Grid 2.

Varsin kiitellylle Defense Grid -tornipuoluspelille jatkoa tarjoava uutukainen on kustantamassa noin 20 euroa. Mukanaan se tuo 21 karttaa, uusia vihollisia ja tuoreita pelitiloja, joiden mukaan mahtuu muun muassa yhteistyöhön ja kilpailulliseen pelaamiseen nojaavat moninpelimoodit.

Ainakin pc:llä mukana nähdään myös omien kenttien luomisen mahdollistavat työkalut.

Defense Grid 2:n synty tapahtui pienen mutkan kautta. Alkujaan Hidden Path kokeili saada jatko-osaa työn alle siinä samalla, kun se haki Kickstarterista rahoitusta ensimmäisen Defense Grid -pelin lisäosaa varten. Yhtiö sai kyllä tarpeeksi rahaa lisäosan kehitykseen, mutta jatko-osaa varten tuki jäi kuitenkin monen sadantuhannen dollarin verran vajaaksi. Kehittäjien onneksi enkelisijoittaja Steven Dengler oli kuitenkin jo tässä vaiheessa innostunut Kickstarter-kampanjasta sen verran, että hän päätti lopulta auttaa rahoittamaan jatko-osan.

Lähde: Hidden Path Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Parhaat tower defenset on tähän mennessä kokeilemistani olleet Orcs Must Die 1 & 2 (erityisesti ensimmäinen), Trenched/Iron Brigade sekä Kingdom Rush. Sanctum II:ssa oli hyvät lähtökohdat mutta ihan liikaa panosti fps-puoleen ja tuntui muutenkin että hommaa oli vaikea saada toimimaan. Muissa riitti että vähän mietti strategiaa kohdilleen jokusen epäonnistumisen jälkeen ja jo torneilla pääsee pitkälle. Eikä unohdeta South Park Let's Go Tower Defensea, joka on myös mahtava tornipuolustus peli!

Liittyy siis uutisen lähinnä sen kautta että jotenkin geneerisen oloinen tämä Defense Grid. Suorastaan tylsän näköinen.

Nostoja