Epätoivoisen fanin tuskanhuuto tuli kuulluksi: Door Kickers 2 potki tiensä Steamiin

No johan sitä tässä jo odoteltiinkin!

4.11.2020 20:10

Fanejaan pitkällä odottelulla kiusannut Door Kickers -sarja on jatkanut vihdoin ja viimein taas Steamissa. Sarjan uusin osa Door Kickers 2: Task Force North varhaisjulkaistiin palvelussa tällä viikolla ilman melkein minkäälaista varoitusta 19 euron hintaan.

Taktiikkaräiskinnän jatkoa on odotettu aina vuodesta 2016 alkaen, jolloin sen tulo vahvistettiin ensimmäisen kerran. Pitkän hiljaiselon jälkeen peli julkistettiin uusiksi helmikuussa 2020 sillä lupauksella, että sen early access -versio saapuisi kesän aikana. Sekään ei tietystikään tapahtunut.

Huvittavasti yksi sarjan oletetuista faneista osoitti turhautumisensa asiaa kohtaan tiistai-iltana vaatien ja pyytäen Door Kickers 2:n julkaisua. Kaikkien yllätykseksi kehittäjä KillHouse Games vastasi kehoituksella ”ok, anna meille 10-20 minuuttia” ja varhaisjulkaisu tapahtui.

Suunnitelmissa KillHouse Gamesilla olisi pitää Door Kickers 2 varhaisjulkaisuvaiheessa sellaiset 12-16 kuukautta. Tarjolla on parhaillaan 20 tehtävää, tehtäväeditori ja kourallinen aseita ja vihollisia. Ajan saatossa tehtäviä on määrä olla saatavilla reilut 100 kappaletta, joista pääosa tukisi myös yhteispeluuta. Aseita ja erilaisia varusteita luvataan 60 kappaletta ja vihollisia se muita tekoälyhahmoja 12-16 tyypin edestä.

Ohessa varhaisjulkaisutraileri

Lähde: PC Gamer, Steam

Lisää luettavaa