Epätoivoisen kiimainen marraskuu odottaa – tältä näyttää ja kuulostaa kokonaan uusi Leisure Suit Larry / Uutiset / pelaaja.fi

Epätoivoisen kiimainen marraskuu odottaa – tältä näyttää ja kuulostaa kokonaan uusi Leisure Suit Larry

8.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ensimmäinen pelikuvavideo Leisure Larry: Wet Dreams Don't Drysta on saapunut. Kokonaan uudesta Leisure Suit Larry -pelistä saadaan sillä näyte varsinkin pelin ääninäyttelystä, animaatiosta ja taidetyylistä, vaikka noin muuten se pyrkii olevaan yhä varsin varovainen paljastuksissaan.

Saksalaistudio Crazy Bunchin kehittämä uusi peli tuo sarjan alkuperäisenä päähenkilö toimineen Larry Lafferin taas takaisin, mutta siirtää tämän epätoivoisen naisjahdin nyt 80-luvulta nykypäivään. Tämä tarkoittaa vitsejä muun muassa Tinder-deittailusta ja Larryn aina vain puisemmista sosiaalisista taidoista, mitä nyt muuten tarjolla pitäisi olla jälleen pulmavetoinen seikkailupeli.

Leisure Larry: Wet Dreams Don't Dry on toistaiseksi ollut kehitteillä ainakin pc:lle. Se tuodaan Steamiin 7. marraskuuta 30 euron hintalapulla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Nämä tuli pelattua isän ja veljen kanssa yhdessä (nelosta lukuun ottamatta). Siinä oli sitä 90-luvun seksuaalivalistusta nuorille pojille...

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Saakohan tätä myydä stemissä kerta LSLR (leisure Suit Larry Reloaded) ei ole pystynyt ostamaan enää aikoihin, oletettavasti sen "Tuhmuuden" takia.

Pitää ostaa ennen kuin tämäkin lähtee. :)

Nostoja