Epätoivoisen Uncharted-elokuvan ensi-iltapäiväys pyyhkäistiin hamaan tulevaisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Epätoivoisen Uncharted-elokuvan ensi-iltapäiväys pyyhkäistiin hamaan tulevaisuuteen

9.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Columbia Picturesin virallista Uncharted-elokuvaa ei tähdätä elokuvateattereihin enää ensi vuoden kesäksi. Syyskuun käynnistyttyä yhtiö on suosiolla lykännyt elokuvan saapumista hamaan tulevaisuuteen, mikä on ollut kieltämättä erittäin odotettu veto elokuvan tekijöiltä.

Tähän mennessä Uncharted-elokuvasta on puhuttu enemmän tai vähemmän vakavasti jo seitsemisen vuotta. Tällä hetkellä elokuvaan ei ole virallisesti kiinnitetty kuitenkaan aktiivista ohjaajaa eikä minkäänlaisia näyttelijävahvistuksiakaan ole saatu. Aiemmin heinäkuussa leffaa palkattiin käsikirjoittamaan The Greysta ja Smokin's Acesista muun muassa tuttu Joe Carnahan, joka ei todellakaan ole kuitenkaan ensimmäinen henkilö, joka on yrittänyt siirtää Naughty Dogin menestyspelisarjaa valkokankaille.

Hylätyn ensi-iltapäiväyksensa Uncharted-elokuva sai vasta vuosi sitten yhdessä tammikuulle luvatun Resident Evil: The Final Chapter -leffan kanssa. Jännityksellä sopii edelleen odottaa, saatetaanko projektia koskaan loppuun asti.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

Itse ainakaan halua, et Uncharted tehdään elokuva.Itse minkä haluaisin nähdä, kyllä olis mgs elokuva.

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Sarjassa elokuvia jotka fanit haluaisivat toteutuvan / pelkäävät puolesta ettei koskaan toteutudu.. Uncharted, Metal Gear, Castlevania, Mass Effect, The Last Of Us. Pitääkö joka pelistä tai sarjasta olla elokuva? Moni fantasiaromaani ansaitsisi myös elokuvan, mutta se on nähty ettei elokuva aina vastaa käsitystä mikä lukijalla on.