The Binding of Isaacin eräänlainen sisarpeli The Legend of Bum-bo on laajentunut ilmaiseksi. Luolastoseikkailua pulmapelailuun yhdistävä teos vastaanotti tällä viikolla The Lost -nimisen päivityksen, joka lisää siihen tietysti tuoretta sisältöä, mutta iskee mukaan myös joukon kaivattuja viilauksia ja parannuksia.

The Legend of Bum-bo ylsi viime marraskuussa täyden vuoden ikään, mutta täyttä juhlaa sen elämä ei ole kuitenkaan ollut. Kehittäjä Edmund McMillen kumppaneineen on ollut avoin sen suhteen, ettei pelin julkaisu ollut sujuvin mahdollinen ja että kehittäjät olivat pitkään harmittavan hiljaisia pelin tulevaisuudesta. McMillen toivookin, että The Lost -päivitys toimisi eräänlaisena sovinnon eleenä faneille.

The Lostin uutta sisältöä edustavat muun muassa tuore The Lost -hahmo, kolme uutta pomotaistelua, kymmenen uutta esinettä ja tuoreet lisähaastee sekä saavutukset. Parannuksien osalta tarjolla on muun muassa mahdollisuus tallentaa peli kesken seikkailun, käyttöliittymäparannuksia sekä tietysti joukko bugikorjauksia.

Ohessa The Legend of Bum-bon päivittymistä juhlistava viimeisin traileri.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa