Epävirallinen sovellus tuo PS4-pelit puhelimellesi / Uutiset / pelaaja.fi

Epävirallinen sovellus tuo PS4-pelit puhelimellesi

11.02.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Epävirallinen sovellus tuo PS4-pelit puhelimellesi

PS4-pelejä voi virallisesti pelata etänä Vita-käsikonsolilla ja tietyillä Sonyn Xperia-puhelimilla, mutta nyt epävirallinen sovellus tuo Destinyn ja kumppanit myös muille Android-laitteille.

TheScriptKitty-nimimerkillä tunnetun kehittäjän julkaisema Android-sovellus avaa virallisen Remote Play -sovelluksen yhteensopivien Android-laitteiden käytettäväksi. Sonyn Remote Play -sovellus mahdollistaa yhteyden muodostamisen langattoman lähiverkon tai internet-yhteyden välityksellä omaan PS4-konsoliin, sekä luonnollisesti myös pelien pelaamisen etäyhteyden kautta.

XDA-keskustelupalstalla jaeltava APK-sovellus vaatii vähintään Android-käyttöjärjestelmäversion 2.2. Epävirallisen sovelluksen asentaminen tapahtuu tietysti laitteen käyttäjän omalla vastuulla. Sovelluksella ei ole virallista tukea ja sen käyttäminen voi aiheuttaa ongelmia laitteen toiminnassa. Sovelluksen toimintaan voi perehtyä oheisesta videosta:

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tabletilla sitten vaan Dragon agea pelaamaan. :D

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Itseltäni löytyy xperian sertifikaatit, joiden kanssa olen testaillut Playstation Mobilea. Varmaankin sen takia minulla on myös aina ollut tuo remote play valintana vaikka Nexuksen omistan.

Nostoja