Epic Games Store otti huomiinsa indiepelien digitaalisen myymälän itch.ion – pelikauppa pelikaupan sisällä / Uutiset / pelaaja.fi

Epic Games Store otti huomiinsa indiepelien digitaalisen myymälän itch.ion – pelikauppa pelikaupan sisällä

23.04.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
itch.io ja Epic Games Store

Epic Games Store lisäsi digitaalisten indiepelien myymälän itch.ion osaksi kauppapaikkaansa. Mukana seuraa muutama muukin pc-sovellus.

Itch.io on DRM-vapaa alusta kaikenkokoisten ja -näköisten indiepelien jakeluun tarjoten luomuksia niin harrastelijoilta kuin ammattilaisiltakin. Itch.io-sovellus löytyy nyt ilmaiseksi Epic Games Storesta sen ladattavien sovellusten osiosta. Lisäys tuo itch.ion yli 200 000 indiepeliä noin 31,3 miljoonan uuden aktiivisen päivittäisen käyttäjän saataville. Itsenäisten kehittäjien myyntitulot eivät ole vaarassa, sillä sovellus on erillään Epicin kauppapaikan kassavirroista. Epic ei siis ota minkäänlaista prosenttiosuutta itch.io-sovelluksen myynneistä.

Itch.ion rinnalla Epic Games Storeen lisättiin avoimen lähdekoodin verkkoselain Brave, musiikki- ja suoratoistoradiosovellus iHeartRadio (vain Pohjois-Amerikassa), 2D-3D-malligeneraattori KenShape sekä digitaalinen maalaussovellus Krita.

Lähde: Epic Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Epic Store - to the moon!

Nostoja