Epic Games Store rakentaa siltoja ja hoitaa maatiloja – seuraavat ilmaispelit julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Epic Games Store rakentaa siltoja ja hoitaa maatiloja – seuraavat ilmaispelit julkistettiin

24.01.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Epic Games Store, The Bridge, Farming Simulator 19

Epic Game Store tarjoaa tuttuun tapaansa käyttäjilleen ilmaista pelattavaa, joka on tällä kertaa ongelmanratkontapeli The Bridge.

The Bridge haastaa pelaajan fysiikantuntemuksen ja perspektiivin kauniin mustavalkoisessa ongelmapelissä, jossa painovoima ei ole entisellään. Peli on ladattavissa itselleen 30. tammikuuta saakka.

Tuolloin ilmaispeli vaihtuu suosittuun maataloussimulaattoriin Farming Simulator 19, jossa nimensä mukaisesti ryhdytään maanviljelijäksi, ylläpidetään peltoja ja ajetaan traktoreilla sekä hevosilla. Farming Simulator 19 on jaossa 30. tammikuuta - 6. helmikuuta välisen ajan.

Epic Games Store paljasti aiemmin tänä vuonna jatkavansa ilmaispelien jakelua läpi vuoden 2020.

Lähde: Epic Games Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

The Bridge on kelpo peli varsinkin jos pitää samalla M.C.Escherin keksinnöistä. FS19 ei vakuuttanut kun kummipojan kanssa oli tarkoitus kokeilla ensin vaihteeksi hevoskauppoja, mutta tallilla ei hirnunnasta huolimatta ollut mitään merkkejä elämästä. Montakohan tuntia olisi taas pitänyt opetella peliä ensin itse. Traktoriohjaimet ovat tässä paremmat mutta eipä tuntunut aina vaivan arvoiselta alkaa niitä asentamaan. Niin jäi sekin peli!