Päivitys: Huhuiltu alennusmyyntikampanja on käynnistynyt virallisesti. Tarjolla on ilmainen peli joka päivä aina vuodenvaihteeseen asti

Alkuperäinen uutinen: Epic Games Store näyttäisi jatkavan jouluperinteitään myös tänä vuonna.

Dealabs-sivustolla julkaistujen tietojen mukaan Epic Games Store tarjoaa joulukuun loppupuoliskolla päivittäin vaihtuvia ilmaispelejä. Tietojen perusteella ilmaispelitarjonta käynnistyy ensi torstaina 16. joulukuuta, jolloin saataville tulisi toissa vuonna julkaistu toimintaseikkailupeli Shenmue III. Muista joulukuussa tarjolle tulevista peleistä ei tällä haavaa ole tarjolla ennakkotietoja, mutta vuodossa vihjataan kampanjan kiinnostavimman julkaisun tulevan tarjolle joulupäivän iltana.

Ennakkotiedot Epic Games Storen joululahjapeleistä eivät tule yllätyksenä, sillä palvelussa on jaettu joulukuisin tukuittain ilmaispelejä myös aiempina vuosina. Viime vuonna myös koko kampanjan pelitarjonta vuodettiin verkkoon etukäteen, joten jatkovuodot ovat mahdollisia myös tänä vuonna.

Joululahjakampanjaa odotellessa Epic Games Storesta voi vielä ensi torstaihin saakka ladata ilmaiseksi Godfall Challenger Editionin sekä Prison Architectin.

Lähde: Dealabs

Lisää luettavaa